Klanttevredenheid
9
Ballon Illusie boeken

Wil je Ballon Illusie boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Ballon Illusie voor een evenement.

Biografie Ballon Illusie

De ballon illusie staat voor het ontstaan (de geboorte) van iets moois..... de introductie van een nieuw product, de aftrap van een evenement of de opening van een gebouw.

Er staat een mysterieuze zwarte kist…..Plotseling is een hartslag hoorbaar en begint er bovenuit de kist een ballon te groeien…. Deze wordt grootser en grootser….. Dan verschijnt er een schim in de ballon. Doordat de ballon nog niet transparant is laat het zich raden wie of wat er in de ballon verschijnt. De ballon loopt weer leeg en het vlies sluit zich rondom een dame (foetus). De dame probeert zich uit het vlies te bevrijden….Dan zwelt de hartslag weer aan en blijft de ballon maar groeien. Deze wordt transparant en een atletische dame is zichtbaar. Zij brengt een verrassende choreografie...waarbij zij haar vleugels spreidt…dan volgt een krachtige explosie!! Een tweede danseres voegt zich bij de act…… en twee ‘vlinders’ brengen een opzwepende choreografie...De act kan ook worden uitgevoerd met een instrumentalist of bijvoorbeeld een gastspreker!
 

Deze spectaculaire act kan vanaf nu op verschillende manieren worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld met een acrobate, een muzikant of een zangeres. 

Ballon Illusie boeken doe je bij Viking Entertainment!

Ballon Illusie boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Ballon Illusie boeken

Ballon Illusie boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Ballon Illusie boeken
Ballon Illusie boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095