Klanttevredenheid
9
BakeyTown

Wil je BakeyTown boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van BakeyTown voor een evenement.

Biografie BakeyTown

BakeyTown is een uniek concept waarbij vier muzikanten op interactieve wijze het publiek muzikaal vermaken en bespelen. Het publiek wordt uitgedaagd om zoveel mogelijk verzoekjes aan te vragen bij de muzikanten, zodat BakeyTown optimaal in kan spelen op de wensen van het publiek!

Arjen Baakman is de grondlegger van dit mooie concept. Hij is als Pianist-Zanger verantwoordelijk voor het ontstaan, de ontwikkeling en mede de uitvoering van BakeyTown. Met veel enthousiastme, interactie en humor bespeelt hij ieder publiek totdat het maximale bereikt is!

De muzikanten laten het publiek kiezen wat er gespeeld wordt. Door middel van originele verzoekviltjes met BakeyTown pennen kan het publiek zelf opschrijven wat ze willen horen, maar ook kan het publiek verzoekjes doen via de Bakeyphone. Op deze manier kan de band letterlijk inspelen op de muzikale behoefte van zeer divers publiek!

De bezetting van Bakeytown bestaat uit een Pianist-Zanger, een Gitarist-Zanger, een Drummer-Zanger, een Saxofonist en/of een zangeres. In deze samenstelling kunnen werkelijk alle stylen gespeeld worden. Van Easy-Listening tot Disco Classics, van Nederpop tot plat Nederlandstalig, van Reggae tot Rock-Ballads. De muzikanten dagen het publiek graag uit om alle stylen voorbij te laten komen!

BakeyTown boeken doe je bij Viking Entertainment!

BakeyTown boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
BakeyTown
BakeyTown
BakeyTown
BakeyTown
BakeyTown
BakeyTown
BakeyTown
BakeyTown
BakeyTown
BakeyTown
BakeyTown
BakeyTown

BakeyTown boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
BakeyTown
BakeyTown
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095