Klanttevredenheid
9
Ayden

Wil je Ayden boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Ayden voor een evenement.

Biografie Ayden

Ayden begon haar optredens in de kerk waar ze als klein meisje ging optreden met een band aan haar zijde. Het zingen speelde al op jonge leeftijd een grote rol in het leven van Ayden.

Ayden komt uit een muzikale familie en naast haar zang kwaliteiten heeft deze zangeres ook haar uiterlijk mee. Als klein meisje luisterde Ayden vaak naar zangeressen als Rihanna, Destiny's Child en Alicia Keys.

Ayden boeken

In 2016 bracht Ayden samen met DJ formatie 'Yellow Claw' de succesvolle hit 'Till it Hurts' uit. De single 'Till it Hurts' leverde maarliefst 4 gouden platen op en scoorde 130 miljoen views op Youtube.

Boekingen voor Ayden

Ayden verhuisde in 2017 naar Los Angeles om haar muzikale carierre een boost te geven. Tijdens haar tijd in LA heeft ze samengewerkt met producer en grammy award winnaar Tommy Brown. In 2019 keerde ze terug naar Nederland kennis te laten maken met een mix van Amerikaanse urban muziek en Nederlandse pop. Ayden bracht in 2019 de single 'Te laat' samen met 'Cho' uit en ook de single 'Jij weet T' met Idaly uit. Haar 2e single 'T-Shirt' is vanaf nu te beluisteren. In 2020 staan er nog meer nieuwe releases op de planning dus bereid je voor!  

Ayden boeken doe je bij Viking Entertainment!

Ayden boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze muzikante. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Ayden boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Ayden
Ayden
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095