Klanttevredenheid
9
Artistic Raw

Wil je Artistic Raw boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Artistic Raw voor een evenement.

Biografie Artistic Raw

 Artistic Raw is één van de beste Nederlandse dj’s, die de rest van de wereld nog moest ontdekken. Al op jonge leeftijd mixte hij cassettes in om zo zijn beats te creëren. Dit deed hij tijdens de beginjaren van de housemuziek. Hij heeft zich altijd toegewijd aan het ontwikkelen van zijn unieke sound.

Artistic Raw boeken

Artistic Raw heeft verschillende bootleg packs gecreëerd zoals gratis download voor zijn groeiende online community. Ook heeft hij regelmatig releases op Beatport gehad. Hij dwong zichzelf altijd om een nieuwe sound te creëren en zichzelf verder te ontwikkelen als producerend artiest. Chuckie eerde hem zelfs als artiest van de maand op BBC Radio.

Teoen de populariteit van Nederlandse housemuziek wereldwijd steeg, maakte Artistic Raw zijn eigen mixtape en club concept ‘The Drughouse’. De populariteit en unieke sound van zijn concept waren een succes. Artistic Raw kreeg hierdoor veel optredens in Nederland, maar ook in clubs over de hele wereld. Gedurende deze periode ontving Artistic Raw al support van Hardwell, Tiësto, Makj, Chuckie, Blasterjaxx, David Guetta en vele anderen.

Boekingen Artistic Raw

Afrojack heeft onlangs de kwaliteit van Artistic Raw’s eigen sound ontdekt en tekende de track ‘Drop the Bass’ bij zijn Spinnin’ Recordings label, Wall Recordings. Deze sound ontving de support van grote namen als David Guetta, W&W, Showtek, Deorro, Diplo, Laidback Luke, Ummet Ozcan, Bassjackers en vele anderen. Houd deze jonge dj en producer goed in de gaten de komende tijd, zijn toekomst zal zich nog verder gaan ontrafelen.

Artistic Raw boeken doe je bij Viking Entertainment!

Artistic Raw boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze dj's. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Artistic Raw boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Artistic Raw
Artistic Raw
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095