Klanttevredenheid
9
Ancora boeken

Wil je Ancora boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Ancora voor een evenement.

Biografie Ancora

Bestaat de mogelijkheid om een bijna vergeten muziektraditie in een nieuw jasje te stoppen, en opnieuw laten kennis maken met het publiek? Ancora bewijst dat het kan. Wanneer de groep begint te spelen waant men zich onmiddelijk op de zee, de hoek waar we Ancora vinden met gezongen Shantyliederen. Alle liedjes zijn in een nieuw jasje gestoken wat perfect bij deze tijd past. Ancora is het Griekse woord voor; anker. 

Ancora boeken voor jouw evenement 

Ancora brengt het debuutalbum "vrij Als De Wind" uit, een fijne mix van Shanty, Irish Folk en Pop. Daarop staan samenwerkingen met onder andere: Kathy Kelly (Kelly Family),John Sheahan (The Dubliners) en Jan Keizer. Laatstgenoemde schrijf samen met zijn zoon, Louis Keizer, het overgrote deel van de songteksten. 

Alles weten over de boekingen van Ancora?

Patrick Jongschaap, Harm Wolters en Martin Dams, de mannen van Ancora, zijn niet onbekende in dit wereldje. Voorheen waren zij bekend als De Piratentoppers. Bij toeval ontdekte ze een paar jaar geleden dat ze stuk voor stuk liefhebbers waren van de aloude shantymuziek. Niet veel later gooide ze het roer om en werd er afscheid genomen van Piratentoppers en Ancora was geboren. 

Nu, een aantal jaren later zingt het drietal op podias door heel Nederland. Met de wind vol in de zeilen laten ze menig muziek hart sneller kloppen. Het anker is los en nu volle kracht vooruit!

Ancora boeken doe je bij Viking Entertainment!

Ancora boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Ancora boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Ancora boeken
Ancora boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095