Klanttevredenheid
9
Anbu

Wil je Anbu boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Anbu voor een evenement.

Biografie Anbu

Jiri11, Mennoboomin’, Johnson, Ferrari Jackson, Chacha en dj/videomaker Themlenny oftewel ANBU, bestaande uit 6 jongens uit het zuiden. De heren hebben maar een doel; van elk optreden een enorm feest maken. Deze 6 jongens zijn super creatief en doen alles zelf. Zo maken en produceren ze hun eigen muziek, maken hun eigen video’s en maken zij zelfs hun eigen kleding en dat allemaal in een razend tempo.

Anbu boeken voor jouw evenement 

Het eerste album ‘Het Zonnige Zuiden’ is uitgebracht na de mixtapes Glocus Toekomst EP en Nevlo Mixtape. Op het album zijn 15 nummers terug te vinden en deze zijn allemaal te beluisteren via Spotify. Van de volgende 5 nummers is ook een video opgenomen: ‘Ze Willen Niet zien’, ‘Je Bitch Wou Mee’, ‘Fendi’, ‘Barkie Op Zak’ en ‘Real Real’. 

Alles weten over de boekingen van Anbu?

Live zijn de boys van Anbu niet te stoppen. Waar zij begonnen op kleine feestjes hebben zij nu al gestaan op stages van Mysteryland, Grenswerk, Patronaat, Stereo Sunday Zomerparkfeest Venlo, Club Up en Solar Weekend. Dit kan niet anders dan een mooie toekomst worden van deze freshe jongens uit het zuiden, Venlo. 
 

Anbu boeken doe je bij Viking Entertainment!

Anbu boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Anbu
Anbu

Anbu boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Anbu
Anbu
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095