Klanttevredenheid
9
Amir Charles

Wil je Amir Charles boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Amir Charles voor een evenement.

Biografie Amir Charles

Misschien ken je Amir Charles als het gezicht van de TMF SUPERCHART, de enige chartshow ooit op de Nederlandse televisie, waar elk weekend de meest gedownloade plaatjes op een rij werden gezet. Daarnaast zou je hem kunnen kennen van zijn TMF SUPERCHART ON TOUR waarmee hij ongetwijfeld een club bij jou in de buurt rockte.
 

Amir Charles boeken

Eigenlijk begon het allemaal al toen hij als klein kind al gek was van muziek en in zijn tienerjaren begon met draaien. Terwijl zijn DJ-carrière gestaag doorgroeide, werd Amir Charles als klap op de vuurpijl gevraagd om te werken als muzieksamensteller voor TMF en later ook nog als presentator van de TMF Superchart!

Na zijn carrière als VJ heeft Amir zijn kans gegrepen om zich te focussen op een grote droom van hem, namelijk; dikke vette hits maken! Die droom wordt binnenkort werkelijkheid want op 31 mei ziet zijn eerste officiële single release ‘Pandemonium’ het levenslicht. En om deze zomerse single + video nog een extra boost mee te geven, zal Amir ook vanaf nu in de clubs te zien zijn met zijn ‘Amir Charles Pandemonium Promo Tour’. Uiteraard staan er voor het komende jaar nog veel meer releases in de planning.
 

Boekingen Amir Charles

Zijn energieke en afwisselende DJ-sets waren de afgelopen jaren natuurlijk al te horen in clubs van Terschelling tot aan Reusel, maar natuurlijk ook aan de buitenlandse stranden van Chersonissos tot aan Albufeira. Kortom, voor een goed feestje moet je Amir Charles hebben!

Amir Charles boeken doe je bij Viking Entertainment!

Amir Charles boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Amir Charles boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Amir Charles
Amir Charles
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095