Klanttevredenheid
9
Alain Kersten boeken

Wil je Alain Kersten boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Alain Kersten voor een evenement.

Biografie Alain Kersten

Alain is een all-round entertainer. Niet iedere artiest beheerst de kunst om elke zaal steeds maar weer op z’n kop te krijgen. Alain wel!

Hij was met B*E*D een hot item in diverse TV programma’s. Als muzikale aanvuller was hij te zien in “Koffietijd”, “De 5 uur Show”, “Nederland Muziekland” en zelfs tot 3 maal toe bij “Laat de Leeuw”. Na 3 succesvolle jaren stopte de band en ging Alain een andere richting uit om zich te ontwikkelen tot een all-round entertainer. In de jaren daarna heeft Alain dan ook menig showblok mogen presenteren en zingen. Alain presenteerde o.a.: “Radio 10 FM Zomer tour 2001″, “Mega festatie” & “de Omroep Brabant zomer tour 2000″.

Tevens weet hij regelmatig diverse “Van der Valk” feesten en dinnershows tot een succes te maken. Tevens heeft Alain diverse beurs- en bedrijfspresentaties op zijn naam staan en staat hij regelmatig geboekt op jongerendagen. Alain is hard op weg om bekendheid te krijgen als presentator en zanger in Nederland door middel van zijn indrukwekkende optredens. Als presentator is hij spontaan, een tikje brutaal maar bovenal dynamisch. Alain Kersten is een perfecte presentator met een razend vlotte babbel. De gedrevenheid, adremheid en enthousiasme van de professionele presentatie van Alain wordt inmiddels overal opgemerkt.

Sinds 1993 presenteert Alain shows door het hele land. De veelzijdigheid van Alain Kersten kan worden ingevuld op diverse manieren op een evenement, roadshow of een zakelijk festifiteit. De persoonlijke aanpak maakt van iedere show een succes!

Diverse shows die Alain presenteerde:
Roadshows (Radio 10 roadshow, veronica megafestatie etc..)
Mode/Bruidshows (H&M, Bruidshows, kleding en winkelcentra etc..)
Kindershows (Familie entertainment tour e.a. )
Radio en TV promotie (Noordzee FM . RTL FM , SBS 6)
Merk-promotie (Amstel, Heineken, Mediamarkt, Komori, HAK etc?)
Consumenten-programma’s (Skala TV, SBS 6)

Alain Kersten boeken doe je bij Viking Entertainment!

Alain Kersten boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Alain Kersten boeken
Alain Kersten boeken

Alain Kersten boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Alain Kersten boeken
Alain Kersten boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095