Klanttevredenheid
9
Akwasi

Wil je Akwasi boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Akwasi voor een evenement.

Biografie Akwasi

Akwasi (1988, Amsterdammer met Ghanese roots) is een succesvolle rapper in de Nederlandse hiphopformatie Zwart Licht. Een week nadat hij begon aan de Toneelacademie in Maastricht kreeg hij, samen met Leeroy en producer Hayzee, een platencontract aangeboden bij TopNotch/Universal, waar zij ondertussen drie albums hebben uitgebracht. Met zijn geanimeerde rapstijl en dwingende aanwezigheid is Akwasi op het podium de onbetwiste frontman van de groep.

Akwasi studeerde in 2012 als Theatraal Performer af aan Toneelacademie Maastricht. Naast zijn opleiding op de Toneelacademie in Maastricht, sloot hij zich ook aan bij theatergroep Likeminds. Via theatergroep Likeminds, waar hij in 2006 bij betrokken raakte, liep hij stage bij het internationaal alom geprezen Afrikaaps en was hij ook te zien in de Britse theaterbewerking van La Haine: Hate. Daarna speelt hij rollen in o.a. De Vluchtkerk (Duivelse Dilemma’s), Feuten en Toren C. Ook is hij te zien geweest als presentator in ‘De Slavernij Voorbij’ (NTR) en vertolkte hij de hoofdrol in de korte film Zorn (regie: Carina Molier) en Always Hardcore (48 Hour Film Project, Utrecht).

Ook is Akwasi de afgelopen 3 jaren jurylid geweest van De Grote Prijs van Nederland. Nadat zijn opleiding succesvol afgerond was, kon hij de focus weer volledig op de muziek leggen en is er een nieuw project gestart: ‘Daar Ergens’. In 2012 weerlegt Akwasi de focus tussen muziek en theater om het interdisciplinaire project ‘Daar Ergens’ te starten, waarin hij samen met zijn band nummers uit het oeuvre van Bram Vermeulen bewerkt. De afgelopen 2 jaar was het zeer succesvolle en telkens uitverkochte ‘Daar Ergens’ te zien op Oerol, Terschelling.

Akwasi boeken doe je bij Viking Entertainment!

Akwasi boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Akwasi
Akwasi
Akwasi
Akwasi

Akwasi boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Akwasi
Akwasi
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095