Klanttevredenheid
9
Adaro boeken

Wil je Adaro boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Adaro voor een evenement.

Biografie Adaro

Bekend als ware legende binnen de Hardstyle-scene zorgt Adaro al jaren voor een toegewijde fanbase. Zo is hij al meer dan 10 jaar actief als DJ en heeft hij de titel legende meer dan verdiend. Met zijn orginele melodieën en eigen sound zorgt deze DJ altijd voor een publiek vol sfeer!

In de tijd dat Adaro actief is als DJ/Producer heeft hij zeker niet stil gezeten. Zo is hij mede-oprichter van het platenlabel ‘Roughstate’ en heeft hij samenwerkingen met de grootste DJ’s! Hierbij kan gedacht worden aan B-Front, Ran-D, Frequencerz, Crypsis en Digital Punk. Ook haalde zijn megahit ‘Touch A Star’ met B-Front en Dawnfire nummer 4 in de Q-Dance top 100. Deze DJ zorgt er dan ook zeker voor dat het hele evenement meegenomen wordt in de euforie en energie die deze DJ standaard meebrengt!

Adaro boeken doe je bij Viking Entertainment!

Adaro boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Adaro boeken
Adaro boeken
Adaro boeken
Adaro boeken
Adaro boeken
Adaro boeken

Adaro boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Adaro boeken
Adaro boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095