Klanttevredenheid
9
Aaron Mirck

Wil je Aaron Mirck boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Aaron Mirck voor een evenement.

Biografie Aaron Mirck

Als u op zoek bent naar een spreker die inzichten kan bieden op het snijvlak van technologie, kunstmatige intelligentie (AI), en de invloed daarvan op ons dagelijks leven, dan Aaron Mirck de goede keus voor u.

Aaron blijft de grenzen verleggen van hoe we denken over technologie en zijn invloed op de samenleving. Zijn nieuwste boek en TEDx-Talk over moderne digitale etiquette zijn slechts het topje van de ijsberg als het gaat om zijn bijdrage aan ons begrip van de technologie die ons leven vormgeeft. Als oprichter van Aandachtswerk heeft hij een duidelijke missie: Nederland slimmer laten werken.

Met een brede waaier aan onderwerpen, van AI tot digitale etiquette en slimmer werken, weet hij zijn publiek altijd te boeien. Zijn lezing over AI demystificeert de tien grootste mythes en biedt ethische en effectieve benaderingen voor de integratie van AI in de werkplek. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in digitale etiquette, combineert zijn lezing een interactieve quiz waardoor het niet alleen informatief maar ook amusant is. Bovendien biedt hij praktische oplossingen om de werkefficiëntie te verhogen en stress te verminderen, ideaal voor bedrijfsteams die zich willen voorbereiden op de toekomst van werk.

Met zijn dichtbundel uit 2021, “Dit algoritme deugt niet,” onderzocht hij de interactie tussen mens en machine. Zijn recentere werk “Niet appen tijdens het eten,” geschreven samen met Sanne Kanis, biedt een praktische gids voor het navigeren in de complexe wereld van digitale communicatie.


Kortom, of u nu geïnteresseerd bent in AI, digitale etiquette of gewoon uw team slimmer wilt laten werken, Aaron Mirck is de go-to expert. Het boeken als spreker van deze gerenommeerde professional garandeert een evenement dat nog lang zal nazinderen bij uw publiek.
 

Aaron Mirck boeken doe je bij Viking Entertainment!

Aaron Mirck boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Aaron Mirck
Aaron Mirck
Aaron Mirck
Aaron Mirck

Aaron Mirck boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Aaron Mirck
Aaron Mirck
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095