Klanttevredenheid
9
90's Unlimited

Wil je 90's Unlimited boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van 90's Unlimited voor een evenement.

Biografie 90's Unlimited

De 90’s zijn terug! De tijd van Spice Girls, Teletubbies, Gameboy’s en Joggingbroeken; en natuurlijk de foutste muziek. 90’s Unlimited neemt je mee terug naar de glorieuze jaren ‘90. Met videoclips, 90’s DJ’s, volop entertainment en de beste 90’s dance, rock, urban, pop en partytracks; dus ‘Everybody Dance Now!’ 
 

90's Unlimited boeken

Deejays: Het 90’s Unlimited DJ-team bestaat uit echte jaren ‘90 helden, bekend van radio- en TV in de 90’s. Stuk voor stuk toppers die de dansvloer laten knallen!Gifts & Goodies.

90’s Unlimited deelt uit: fluitjes, toeters, pruiken, waaiers, lichtstaven; alles om de retro-feestvreugde te verhogen. Get greedy... get your goodies!
 

Boekingen 90's Unlimited

VJ & Videoscreens Tijdens de 90’s Unlimited-show zijn er continu retro videobeelden en videoclips te zien. De 90’s VJ zorgt voor visuele verrassingen op de videoschermen, natuurlijk met alle foute 90’s videoclips.

90’s Unlimited tourt met een compleet verzorgde eigen podiumset met DJ-booth, podium, videoschermen en podium-lightshow.

Gelukkig hebben we de foto’s nog! Tijdens de 90’s Unlimited show nemen de meiden van het fototeam volop foto’s van het publiek. Foto’s zijn na het optreden beschikbaar voor gebruik op eigen website.

Ontmoet je 90’s friends, ga op de foto met de Teletubbies, speel mee in de BSB-verkiezing, wordt jij Miss SpiceGirl? Wie is de beste Pamela-look-alike... Geen moment zonder aktie tijdens 90’s Unlimited.

90's Unlimited boeken doe je bij Viking Entertainment!

90's Unlimited boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
90's Unlimited

90's Unlimited boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
90's Unlimited
90's Unlimited
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095