Klanttevredenheid
9
1 Hans Electric Band boeken

Wil je 1 Hans Electric Band boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van 1 Hans Electric Band voor een evenement.

Biografie 1 Hans Electric Band

Hans Schot beter bekend als '1 Hans Electric Band' is een door de wol geverfde zanger/gitarist/bassist/drummer die al ruim 25 jaar in het vak zit. Met zijn eerste bandje Tussen Haakjes behaalde hij al op 16 jarige leeftijd in 1983 de toenmalige tippparade. Op zijn 21 trad hij op met menig artiest bij het toenmalige Bluesette,
een gerenomeerde beroepsformatie. Later speelde hij in formaties als You & Me, Nightshift en fullhouse. Drie jaar lang toerde hij met Tineke Schouten langs alle grote theaters en entertainde hij menigeen in de Eftelingband.

De laatste 5 jaar heeft Hans voornamelijk akoestisch opgetreden als frontman van De Heeren van het Goede leven. Een optreden van Hans is up-close and personal, tussen u en uw gasten op een aangenaam geluidsniveau akoestisch of licht versterkt. Het herkenbare repertoire bestaat uit sfeervolle achtergrond-liedjes ,maar ook die gezellige meezinger van weleer, pop, country , nederlandstalig, alles kan. Hans wordt vergezeld door zijn eigen muzikale duikboot vol toeters en bellen en een goed humeur.

Een paar maanden later zag wereldster P!nk haar cover van ‘What About Us’ en daar was ze erg van te spreken. “This is better than I will ever sound. Is she a recording artist that makes records and puts records out?”, zei ze in een video die online werd gepost door Glamour USA. Dat heeft veel teweeggebracht. Davina’s YouTube-kanaal groeide aanzienlijk en het verhaal bleef ook niet onopgemerkt door de Nederlandse pers. Ze werd uitgenodigd voor een aantal grote tv-shows en kon door heel Nederland optreden. Kort hierna volgde ook haar deelname aan het tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’. Hoewel ze erg vereerd was om in de Nederlandse industrie te worden verwelkomd, droomde ze stiekem ook over Amerika. Dus toen ze werd uitgenodigd om in juni 2018 op een paar evenementen in Amerika op te treden, was er geen aarzeling.

Toen ze terugkeerde naar Nederland had ‘The American dream’ haar ingepakt en keerde ze in augustus terug om met songwriters te schrijven aan haar debuut EP die na de zomer zal uitkomen.

Bron: Daniëlle Vial
 

1 Hans Electric Band boeken doe je bij Viking Entertainment!

1 Hans Electric Band boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
1 Hans Electric Band boeken
1 Hans Electric Band boeken

1 Hans Electric Band boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
1 Hans Electric Band boeken
1 Hans Electric Band boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095