Klanttevredenheid
9
Zuster Begonia (QR Corona zuster)

Wil je Zuster Begonia (QR Corona zuster) boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Zuster Begonia (QR Corona zuster) voor een evenement.

Biografie Zuster Begonia (QR Corona zuster)

Bij ’t zien van deze zuster is alle pijn verdwenen en komt er hooguit kramp in de kaken van het lachen voor terug. Zuster begonia is een bijzondere verschijning in een kostuum van de vroegere Zuster Klivia uit de serie Ja Zuster, Nee zuster. Menig verpleegster herkent zich in haar, ouderen zelfs het zondagskostuum van vroeger. En zo vermaakt zij mensen met een lach en een dansje, een lied en een knuffel en krijgt ze alles voor elkaar om een gezond feest te bouwen. Maar niet alleen op feesten voor de zorg is zij een leuke verrassing, ook als privé-verpleegster is zij ideaal cadeau te doen aan een jubilaris, pensionaris of andere gelegenheid. Op een mosselfeest gaat zij met gasten op zoek naar een innerlijke mossel en bij bedrijven staat zij aan de deur voor hygiëne-controle. Deze zuster weet zich overal uit te praten, binnen te krijgen, een mouw aan te passen en ga zo maar door. Met haar hilarische verschijning is ze een lopend medicijn! De zuster is naast entertainer, een zeer professioneel zangeres en heeft 2 eigen cabarteske liedjesprogramma’s. Eén ding staat wel altijd vast, zij bepaald de regels en de gasten zingen braaf ‘ja zuster, nee zuster’

Zuster Begonia boeken

Nancy van Heeswijk is dé zingende entertainer die is gefinetuned om situaties in te schatten op sfeer. Haar talent zit in originaliteit, creativiteit, optimisme en het aanvoelen van mensen. Met jarenlange ervaring in velerlei gedaanten en op alle soorten gelegenheden brengt zij een breed repertoire en stijlen en sferen. Zuster Begonia is haar zorg-alter ego. Ze is niet te missen qua voorkomen, is adrem en kan een grote groep mensen laten schaterlachen. Entertainend voor grote groepen, tussen de gasten, mét de gasten en prachtig zingend vanaf elk podium.  Zij zingt ook veel stijlen muziek en brengt daarvoor eventueel ander types mee. De personages van Nancy, waaronder Zuster Begonia, treden op voor kleine gezelschappen en grote groepen als zangeres, entertainer, comédienne, actrice, cabaretière, performer, presentatrice en gastvrouw.  Op zakelijke bijeenkomsten, feestjes en partijen, festivals en evenementen of promotieactiviteiten. Begonia is combineren met andere types, als duo of in grotere shows. Maatwerk is het sleutelwoord, succes de garantie.

 

Zuster Begonia (QR Corona zuster) boeken doe je bij Viking Entertainment!

Zuster Begonia boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zuster. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Zuster Begonia (QR Corona zuster)
Zuster Begonia (QR Corona zuster)
Zuster Begonia (QR Corona zuster)
Zuster Begonia (QR Corona zuster)
Zuster Begonia (QR Corona zuster)

Zuster Begonia (QR Corona zuster) boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Zuster Begonia (QR Corona zuster)
Zuster Begonia (QR Corona zuster)
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095