Klanttevredenheid
9
Yonina (buikdanseres) boeken

Wil je Yonina (Buikdanseres) boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Yonina (Buikdanseres) voor een evenement.

Biografie Yonina (Buikdanseres)

De spetterende buikdansshow gepresenteerd door Nederlands bekendste buikdanseres Yonina, is een dynamische combinatie van stijlvolle buikdans,  humoristische interactie met het publiek en live percussie. Het is een onvergetelijke show waarmee zij het publiek tot de laatste minuut weet te boeien. De show kan uitgebreid worden met spectaculaire magic-illusies die bijdragen aan een sprookjesachtige 1001 Nacht sfeer. Op verrassende wijze kan een slogan, bedrijfsnaam of naam van jubilaris of bruidspaar  tevoorschijn getoverd worden.
Yonina betrekt als geen ander de gasten op een onderhoudende manier bij de buikdansshow en ze ontketent gezelligheid en spektakel tijdens het feest.

Naast haar talrijke optredens tijdens bedrijfsevenementen, showprogramma's en gala's heeft ze ook opgetreden voor staatshoofden en voor het Koninklijk Huis. Een tulp en witte roos zijn naar Yonina vernoemd.  Deze televisiepersoonlijkheid heeft een klassieke dansopleiding en is ook afgestudeerd aan de befaamde 'School of Performing Arts' in New York, bekend van de musical FAME. 

Yonina - Workshops
Yonina en haar team presenteren boeiende en creatieve workshops als energizers voor bedrijfsfeesten, afdelinguitjes, diners, zakelijke meetings en teambuilding sessies.

U kunt kiezen uit workshops buikdans, percussie, salsa, country line dance of multi-culturele dans. De grensverleggende workshops creëren een opener en dynamische sfeer, wat bijdraagt aan het sukses van het evenement. Het resultaat is meer inspiratie, flexibiliteit en positieve energie voor de deelnemers.

Yonina, bekend van tv, is een ervaren artiest en trainer en geeft samen met haar team talrijke workshops in binnen- en buitenland. Haar op maat gemaakte workshops zijn leerzaam, fun en teamgeestversterkend. Naast de vele programma's voor feestelijke en zakelijke bedrijfsevenementen heeft Yonina ook workshops gegeven aan de media zoals de lezers van De Telegraaf, Het Parool, Libelle, VIVA, Natural Body en Santé.

Samen dansen en muziek maken is plezierig en stimuleert creativiteit. Er is geen dans of drumervaring nodig en de workshops zijn geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. De workshops kunnen gecombineerd worden met een spetterende show of peptalk / lezing.

Yonina (Buikdanseres) boeken doe je bij Viking Entertainment!

Yonina (Buikdanseres) boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Yonina (buikdanseres) boeken
Yonina (buikdanseres) boeken
Yonina (buikdanseres) boeken

Yonina (buikdanseres) boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Yonina (buikdanseres) boeken
Yonina (buikdanseres) boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095