Klanttevredenheid
9
Wipneus & Pim boeken

Wil je Wipneus & Pim boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Wipneus & Pim voor een evenement.

Biografie Wipneus & Pim

In de familievoorstelling: Wipneus en Pim Trakteren' maakt het bekende dj duo hun reputatie weer helemaal waar, en nu ook voor het hele gezin! Dj Pim draait natuurlijk de allerleukste muziek, Wipneus zorgt dat iedereen lekker in beweging blijft en voor iedereen is er een Traktatie maar dat is nog lang niet alles.
 

Wipneus en Pim boeken 

DJ's Wipneus en Pim proberen in hun 'Trakteren show' namelijk dansrecords te vestigen om zo in het beroemde 'Dinges of Book of Records' te komen! Maar als mevrouw Riet Record opduikt wordt het ineens een stuk lastiger om in het beroemde boek te komen. DJ's Wipneus en Pim hebben dan alle hulp nodig om de knotsgekke muzikale opdrachten van mevrouw Record tot een goed einde te brengen. Een geweldige en spectaculaire voorstelling met een spannende finale en voor alle kinderen een traktatie!
 

Boekingen Wipneus en Pim 

'Wipneus en Pim Trakteren' is een razendsnelle, spectaculaire, knotsgekke interactieve familievoorstelling. Na twee succesvolle jaren in theaters door het land is deze show nu ook beschikbaar voor festivals en evenementen.

Vanaf nu zijn Wipneus & Pim ook te boeken met een 90`s set, de grootste hits uit de 90`s gebracht op de wijze waarop alleen dit populaire DJ Duo dit al jaren met succes doet.

Wipneus & Pim boeken doe je bij Viking Entertainment!

Wipneus & Pim boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wipneus & Pim boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Wipneus & Pim boeken
Wipneus & Pim boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095