Klanttevredenheid
9
William Smulders & Lieke Grey

Wil je William Smulders & Lieke Grey boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van William Smulders & Lieke Grey voor een evenement.

Biografie William Smulders & Lieke Grey

Live Duo William Smulders & Lieke Grey Brengt Uw Feest Tot Leven!


Live duo William Smulders & Lieke Grey staat garant voor een onvergetelijk feest, bruiloft of evenement met steengoede livemuziek, virtuoos gitaarspel, percussie, indrukwekkende zang en entertainment. Contact maken en er samen met de zaal een feest van maken, met virtuoos gitaarspel, indrukwekkende zang en soms een anekdote, dat is de kracht van William Smulders en Lieke Grey. 


Ze spelen de hits van de jaren 50 tot nu! Denk hierbij aan nummers van o.a. Elvis, Tina Turner, Dean Martin, The pointer sisters, Adèle, Santana, Caro Emerald, Avicii en vele andere. Ook maken ze soms een uitstapje naar Nederlandstalige muziek van bijvoorbeeld, Fank Boeijen, André Hazes of Willeke Alberti.
William Smulders & Lieke Grey spelen tophits uit 60 jaar popmuziek. Van Elvis tot Alanis Morissette, van Dean Martin tot Adèle, van Santana tot Caro Emerald. Wil je inspraak in het repertoire tijdens u evenement? Desgewenst werkt het duo met speciale verzoekkaarten en bepaal jij wat het volgende nummer is .
 
De muziek van deze ijzersterke muzikanten is echt en puur. William en Lieke hebben beide een warme goed getrainde en zuivere zangstem. William is een gedreven gitarist die met een klein voet-bedient opnamen apparaatje een klein stukje van zijn slag opneemt terwijl hij aan het spelen is. Vervolgens laat hij dit meelopen om er overheen te kunnen soleren. Hierdoor is zijn klank vol en lijkt het alsof er 2 gitaristen aan het spelen zijn. Lieke vult dit aan door middel van percussie (shaker, tamboerijn, koe-bel enz) daarnaast speelt zijn de snare- en basedrum. Zo vormen zij samen een kleine band!
 
William en Lieke kunnen zich feilloos aanpassen aan de wensen van de klant of het publiek. Zo spelen ze meer op de achtergrond tijdens bijvoorbeeld een diner, netwerkborrel of beurs. Wat meer op de voorgrond tijdens een receptie of feestavond zodat de gasten ook gezellig kunnen praten. Maar dit muzikaal duo kan ook een feest maken zodat er volop gedanst kan worden!
 

ONGEDWONGEN INTERACTIE MET HET PUBLIEK

Muzikaal live duo William Smulders en Lieke Grey zijn erg sterk in ongedwongen interactie met het publiek. Zij voelen feilloos aan of het wel of niet gepast is om wat meer contact te maken met de zaal. Dit doet Lieke door bijvoorbeeld een leuke anekdote over een nummer te vertellen. William doet dit door tussen het publiek te lopen terwijl hij gitaar speelt en misschien zelfs een keer al spelend op de tafel gaat staan! Ook de chemie en interactie tussen William en Lieke werkt mee aan een ongedwongen sfeer. Daarnaast delen muziekaal duo William en Lieke indien gewenst verzoekkaarten uit. Hierop staat een greep uit hun repertoire. Het publiek kan aankruisen wat ze willen horen en zo maken ze er samen met uw gasten een feest van! Ook Dat is de kracht van William Smulders en Lieke Grey.

 

HOOGTEPUNTEN

William Smulders & Lieke Grey treden nu zeven jaar meerdere keren per week samen op. In deze tijd heeft dit muzikaal duo een geweldige track-record opgebouwd. Zo stonden ze samen op de podia’s van bijvoorbeeld GelreDome en de Nijmeegse vierdaagsefeesten, in het voorprogramma o.a. Lee Touwers, Ruth Jacott, Trijntje Oosterhuis en Gerard Joling. Daarnaast waren ze te zien op grote evenementen voor bijvoorbeeld: UWV, Rabobank, FNV, Shell, op middenstip en business-lounge bij PSV, FC Utrecht
Tevens hebben zij meerdere eigen nummers uitgebracht, waarvan er 2 te horen zijn in de single top 10. Ook zijn ze te gast geweest bij o.a. de Tineke show van Tineke de Nooij, SBS6 en Radio en TV Gelderland.

William Smulders & Lieke Grey boeken doe je bij Viking Entertainment!

William Smulders & Lieke Grey boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
William Smulders & Lieke Grey
William Smulders & Lieke Grey
William Smulders & Lieke Grey
William Smulders & Lieke Grey
William Smulders & Lieke Grey
William Smulders & Lieke Grey
William Smulders & Lieke Grey
William Smulders & Lieke Grey
William Smulders & Lieke Grey
William Smulders & Lieke Grey
William Smulders & Lieke Grey
William Smulders & Lieke Grey
William Smulders & Lieke Grey
William Smulders & Lieke Grey

William Smulders & Lieke Grey boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
William Smulders & Lieke Grey
William Smulders & Lieke Grey
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095