Klanttevredenheid
9
Wildstylez

Wil je Wildstylez boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Wildstylez voor een evenement.

Biografie Wildstylez

Wildstylez is al meer dan 10 jaar een van de grootste namen binnen de hardstyle wereld. Met een anthem op zijn CV voor de twee grootste hardstyle festivals, Defqon.1 en Qlimax, is deze DJ na meer dan 15 jaar produceren nog steeds op volle toeren. 

Wildstylez Boeken

Zo heeft Wildstylez al meerdere keren in de DJ Mag Top 100 gestaan: de lijst van best verkozen DJ's van de wereld. Wildstylez produceert al sinds 2004 en is doorgebroken in 2008. Buiten veel grote samenwerkingen met artiesten zoals Headhunterz en Noisecontrollers zijn ook veel tracks van Wildstylez volledig doorgebroken. Hierbij kan gedacht worden aan hits zoals "Year of the Summer" en "Lose My Mind".

Boekingen van Wildstylez

Opzoek naar een euforische hardstyle artiest met een gigantische fanbase en de energie om een evenement op stelten te zetten? Boek dan Wildstylez!

Wildstylez boeken doe je bij Viking Entertainment!

Wildstylez boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze hardstyle DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wildstylez boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Wildstylez
Wildstylez
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095