Klanttevredenheid
9
Wibo Westra boeken

Wil je Wibo Westra boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Wibo Westra voor een evenement.

Biografie Wibo Westra

Een entertainer is een persoon die tijdens een bijeenkomst een groep mensen vermaakt. Een entertainer brengt amusement. Dit entertainment kan zowel op de achtergrond plaats vinden als in de vorm van een luister- of kijkact.

Al meer dan 35 jaar staat Wibo Westra garant voor succesvolle evenementen. Van kleine intieme feesten tot personeelsfeesten, (bedrijfs-)presentaties, bruiloften en welke feestelijke uitspattingen dan ook

Elk optreden staat op zichzelf en heeft maar één doel: het evenement tot een succes te maken. Wibo Westra op het podium betekent veel humor, muziek en doldwaze situaties. Enkele typetjes van Wibo vind je hieronder. 

Aygun de Turk
Aygun komt uit Turkije en is nog steeds niet klaar met zijn inburgeringcursus . Wat is Nederland toch een verrassend land en wat kent het leuke liedjes. Aygun zingt ze op zijn geheel eigenwijze wijze en maakt een muzikale reis door zijn nieuwe vaderland. Hij neemt daarbij de typische Nederlandse bijzonderheden en zijn inwoners op humoristische wijze op de hak.

Ko de aso
Ko is een ras Amsterdammer en neemt U mee voor een rondvaart, maar dan zonder boot, door typisch Amsterdam. Daarbij vertolkt hij op een eigen tekst nummers van André Hazes. Ko zingt op verzoek ook een nummer van Lee uit Rotterdam, maar doet dat eigenlijk liever niet. Hij is tenslotte van 020 en niet van 010! Ko is ook een rappe Mokumse Moppentapper! Voor dat je het weet ben je bij hem de Sjaak.

De Sint
Ondanks de discussie die elk jaar weer opduikt zullen wij altijd het Sinterklaasfeest blijven vieren. En dat geldt ook voor Wibo die de Sint al jarenlang een warm hart toe draagt. U kunt voor uw bedrijf of vereniging Wibo als Sint boeken, hij zal dan samen met twee zwarte Pieten verschijnen.

Wibo Westra boeken doe je bij Viking Entertainment!

Wibo Westra boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Wibo Westra boeken
Wibo Westra boeken
Wibo Westra boeken

Wibo Westra boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Wibo Westra boeken
Wibo Westra boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095