Klanttevredenheid
9
Weekend Warriors boeken

Wil je Weekend Warriors boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Weekend Warriors voor een evenement.

Biografie Weekend Warriors

Weekend Warriors boeken kan voor elk festival. Ze zijn de allernieuwste festivalsensatie op Nederlandse bodem. Deze podiumbeesten vuren tijdens hun explosieve show hit na hit op je af. Elk weekend spelen de Warriors alsof het hun laatste is. Met een dosis enthousiasme en een bak energie spelen ze af en toe hard en ruig, af en toe een beetje chaotisch maar dat gaat wel altijd samen met heel veel humor en interactie. Tijdens de 90 minuten durende show komen verschillende genres voorbij. Van Rock tot House en van Hip Hop tot Happy Hardcore, er is muziek voor iedereen.

De show van de Weekend Warriors zit vol top nummers en is een aaneenschakeling van meezing-, spring-, luchtgitaar- en geluksmomentjes. De Weekend Warriors bestaan uit drie leadzangers, een klassieke én een jazz pianist en een scheurende snarenafdeling. Een 7 koppige band, die elke dansvloer vult. Een avond met de Weekend Warriors is muzikaal de meest verwarrende show in je leven, maar zit wel bordenvol met plezier. Weekend Warriors boeken, betekent een avond met ras entertainers. De Warriors zijn bijna overal geschikt voor.

Ze spelen elk feest plat en dat hebben ze al meerdere malen bewezen op tentfeesten, studentenfeesten, festivals maar ook de Melkweg, Paradiso en het Concertgebouw moesten eraan geloven. Bekijk hier de promo van de Weekend Warriors. Ook dit jaar zijn de Weekend Warriors er weer klaar voor om elk festival op zijn kop te zetten. Gooi die W in de lucht!

Weekend Warriors boeken – Social media
Weekend Warriors boeken? Dat doe je bij Viking Entertainment. Ben je nog niet helemaal overtuigd, bekijk dan hier de foto’s van de Weekend Warriors. Wil je graag op de hoogte blijven van de Weekend Warriors? Volg ze dan op hun social media kanalen. Facebook, Twitter, Instagram en YouTube.

Weekend Warriors boeken doe je bij Viking Entertainment!

Weekend Warriors boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Weekend Warriors boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Weekend Warriors boeken
Weekend Warriors boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095