Klanttevredenheid
9
Walk the plank boeken

Wil je Walk the plank boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Walk the plank voor een evenement.

Biografie Walk the plank

Walk the Plank is op dit moment dé sensatie in Virtual Reality-entertainment. Met deze speciale VR-bril stap je in een lift en word je virtueel getransporteerd naar een hoogte van 160 meter. De ervaring is zo levensecht dat het voelt alsof je echt op grote hoogte bent! En hoewel je feitelijk op een plank stapt, is deze in werkelijkheid maar een paar centimeter hoog. Maar laat je niet misleiden, de sensatie is des te intenser.
Het spel duurt zoals aangegeven niet meer dan een minuut hetgeen een hoge omloopsnelheid garandeert. Omstanders kunnen hun lachen niet bedwingen wanneer ze zien hoe iemand met grote moeite over een ogenschijnlijk smalle plank beweegt. Het is een hilarisch schouwspel dat keer op keer vermaak biedt.Walk the Plank is ontworpen voor een vlotte doorstroming en maximale veiligheid. Een ervaren begeleider zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Het spel kan snel en eenvoudig worden opgezet en wordt geleverd met alles wat je nodig hebt voor een indrukwekkende ervaring, inclusief een grote pop-up achterwand, een grondbanner, een startplatform, afzetpaaltjes en een meekijkmonitor. Kortom, alles is tot in de puntjes verzorgd. Zonder twijfel een gegarandeerd hoogtepunt op elk evenement!
 

Walk the plank boeken doe je bij Viking Entertainment!

Walk the plank  boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze VR ervaring. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Walk the plank boeken
Walk the plank boeken
Walk the plank boeken

Walk the plank boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Walk the plank boeken
Walk the plank boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095