Klanttevredenheid
9
Dit Is Techniek!

Wil je Dit Is Techniek! boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Dit Is Techniek! voor een evenement.

Biografie Dit Is Techniek!

Op zoek naar educatief entertainment? In de workshop Dit is Techniek! beleven jongeren techniek op speelse wijze; Pimp je Zeepkist, Elektriciteit, Koele Ketting- reactie, Bouw je eigen Robot, TiTa Tandwielen Allerlei, ‘Raketauto’ op luchtdruk, etc.

In de workshops van Dit is Techniek! werk je met met unieke materialen en stoer gereedschap. Enkel duurzame materialen en alle onderdelen worden hergebruikt. Hoe werkt elektriciteit, speel met magnetisme en bouw je eigen down hill racer met mechanica onderdelen. Voor elk wat wils, maar altijd DOEN…

Dit Is Techniek! boeken voor jouw feestje

Nieuw is de Knikkerbaan. Zet je eigen knikkerbaan in elkaar en probeer de knikker van punt A naar punt B te krijgen. Samen een knikkerbaan bouwen stimuleert samenwerken, overleggen, luisteren naar elkaar, strategisch en ruimtelijk inzicht. 

De activiteiten van Dit is Techniek! zijn op instuifbasis te beleven. Met de beschikbare materialen en onze expertise kunnen wij een techniekbeleving bieden die past bij de doelstelling van uw evenement.

Dit Is Techniek! boeken doe je bij Viking Entertainment!

Dit Is Techniek! boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze workshop. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Dit Is Techniek!

Dit Is Techniek! boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Dit Is Techniek!
Dit Is Techniek!
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095