Klanttevredenheid
9

Wil je Jouw Techniek Fabriek boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jouw Techniek Fabriek voor een evenement.

Biografie Jouw Techniek Fabriek

In Jouw Techniek Fabriek beleven jongeren techniek op stoere wijze; Pimp je Zeepkist, Elektriciteit, Koele Ketting- reactie, Bouw je eigen Robot, TiTa Tandwielen Allerlei, ‘Raketauto’ op luchtdruk, etc.

Fraaie ‘Meccano’, unieke materialen en stoer gereedschap!
De activiteit Jouw Techniek Fabriek werkt met duurzame materialen. Alle onderdelen worden hergebruikt, zoals de down hill racer auto's, elektriciteit, magnetisme en mechanica onderdelen etc.
De jongens en meisjes maken gebruik van sleutels en de bijpassende ratels, van inbussleutel tot gelaserde kunststof constructie onderdelen.

Voor elk wat wils, maar altijd DOEN…
Bij het ontwerpen van de down hill racers werken de jongens en meisjes aan een eigen unieke ontwerp. In de kettingreactie zetten de kinderen, onder begeleiding, o.a. muizenvallen op scherp… En zien vervolgens met groot enthousiasme en verwondering…
‘oorzaak – gevolg & beetje energie – groot effect’.
Voor jongere jongens en meisjes met een kortere concentratieboog zijn o.a. de raketauto en elektriciteit leuke doe activiteiten waar ze geen genoeg van krijgen. De activiteiten van Jouw Techniek Fabriek zijn op instuifbasis te beleven.

Met de beschikbare materialen en onze expertise kunnen wij een techniekbeleving bieden die past bij de doelstelling van uw evenement.

Jouw Techniek Fabriek boeken doe je bij Viking Entertainment!

Jouw Techniek Fabriek boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze techniek fabriek. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Jouw Techniek Fabriek boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095