Klanttevredenheid
9
Vivian Reijs

Wil je Vivian Reijs boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Vivian Reijs voor een evenement.

Biografie Vivian Reijs

Vivian Reijs is gediplomeerd orthomoleculair / hormoonexpert vanuit de visie klinische Psycho Neuro Immunologie, Ondernemer, Spreker en Auteur van de bestsellers “Herstel je hormonen” en “Herstel je gewicht” en bedenker van De Viv Methode.

Met haar boeken, eigen supplementenlijn Viv Support speciaal voor vrouwen, online coaching trajecten en (bedrijfs-)lezingen, heeft ze de afgelopen jaren meer dan 60.000 vrouwen mogen helpen met het herstellen van de hormoonbalans en weer de leukste versie van zichzelf zien worden.
Specifieke leefstijlhacks, aanpassing van voeding, beweging, bioritme herstel, stressrelease en de juiste supplementen kunnen wonderen doen en jou verlossen van vervelende hormonale klachten als moodswings, korter lontje, menstruatieklachten, weinig energie, aankomen, je neerslachtig voelen, PMS tot (beginnende) menopauzeklachten etc.


Vivian Reijs heeft maar één missie. Én dat is deze gedachtegang doorbreken. Met diverse opleidingen en meer dan 13 jaar aan studies en 10.000 uren aan praktijkervaring is Vivian dé expert op dit vakgebied en kan zij alles vertellen over hormonale gezondheid. Vivian is een veelgevraagd spreker en weet precies hoe ze wetenschappelijke feiten, haar kennis en ervaring kan combineren met een flinke dosis humor. Haar kennis en passie “de invloed van hormonen op het leven van de vrouw en de man” deelt ze maar al te graag met zoveel mogelijk vrouwen én mannen. Één ding is zeker, na haar talk heeft de wereld van hormonen nog maar weinig geheimen voor zowel vrouwen, en ja ook, als mannen!
Ben je er klaar voor om de controle over jouw hormonen weer in eigen hand te nemen?
1. Lezing / Training:  ‘’Hoe hormonen jouw gedrag, gezondheid en succes bepalen’’: voor vrouwen en mannen.

Alles komt door onze hormonen. Gedrag, humeur en gezondheid worden door 1 mechanisme gestuurd op ieder vlak. Je hormonen zorgen er niet alleen voor dat je de ene dag vliegend door het leven gaat en de andere dag je echtscheiding wilt aanvragen. Zowel de man als vrouw is het meest productief en vitaal wanneer onze hormonen in balans zijn. En dat gaat veel verder dan een goed humeur of een productieve werkdag. Kortom; na deze talk weet zowel de man als de vrouw de belangrijke rol van onze hormonen en hoe dit niet alleen op de werkvloer maar ook in je privéleven in je voordeel kan werken. 

2. Lezing / Training:  ‘’Herstel je hormonen’’ (alle leeftijden) of ‘’de (pre)menopauze kan ook leuk zijn’’ (40-plus) : voor vrouwen

Tijdens deze training leer je hoe je als vrouw jouw lichaam en je hormonale fases beter kunt gebruiken én dit op een positieve manier voor je kan laten werken in je zakelijke leven. Geen klacht blijft bespaard. Tijdens deze training komen alle typische vrouwenklachten naar voren en zijn er geen taboes. We hebben er namelijk allemaal last van. In deze training leer je alles over de bewezen Viv Methode en hoe jij deze direct kunt toepassen. Het resultaat? Meer energie, een goed humeur en een goede fysieke gezondheid. Na de training weet jij hoe jij, als vrouw, de regie in handen kunt nemen en deze klachten de baas wordt.
 

Vivian Reijs boeken doe je bij Viking Entertainment!

Vivian Reijs boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Vivian Reijs
Vivian Reijs

Vivian Reijs boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Vivian Reijs
Vivian Reijs
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095