Klanttevredenheid
9
Virgin Blues Rock boeken

Wil je Virgin Blues Rock boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Virgin Blues Rock voor een evenement.

Biografie Virgin Blues Rock

Om de geschiedenis van Virgin te vertellen hebben we misschien wel 5 pagina's nodig, maar we zullen proberen om in enkele zinnen duidelijkheid te scheppen voor de nieuwkomers onder ons.

In 1976 richt Manolito van Galen de band Virgin op. “We traden in die tijd eens in de vier tot zes weken op bij ’t Grifke in Schijndel" vertelt hij. “In 1979 kwam Jan erbij en een jaar later Gertjan. Ik kan gerust zeggen dat we een succesvolle band waren, het was vaak volle bak.”

De hardrock sloeg in als een bom, maar helaas gaat de band in 1982 uit elkaar en iedereen ging zijn eigen weg. Pas jaren later werd er door Jan Vandenberg nieuw leven in Virgin geblazen. Hij richt de band weer op met 5 professionele muzikanten die vanaf 2002 onder de naam 'Virgin Blues Rock' weer regelmatig aan het toeren zijn.

Met muziek van o.a. ZZ Top, Gary Moore, Uriah Heep en Led Zeppelin brengen ze een avondje onvervalst rocken, waarbij headbangen onvermijdelijk is en stilstaan schier onmogelijk! De classic rock en blues met een hoog meezing gehalte spat van het podium af met een sound waarvan we met recht mogen zeggen dat je er tegenaan kunt leunen.

Ondertussen zijn ze maar wat trots op deze band. Een meesterwerk vinden ze zelf. Het beloven bijzondere concerten te worden. Virgin wil er een speciaal iets van maken tijdens elk optreden. Zoals Jan met eigen woorden zegt: "Het is een van de meest prestigieuze onderneming van Virgin tot nu toe."

Virgin Blues Rock boeken doe je bij Viking Entertainment!

Virgin Blues Rock boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze Virgin Blues Rock. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Virgin Blues Rock boeken

Virgin Blues Rock boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Virgin Blues Rock boeken
Virgin Blues Rock boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095