Klanttevredenheid
9
VanVelzen boeken

Wil je VanVelzen boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van VanVelzen voor een evenement.

Biografie VanVelzen

Na het uitkomen van z’n debuutsingle ‘Baby Get Higher’ eind 2006, wint VanVelzen de 3FM Award voor ‘Beste Nieuwkomer’. En daar blijft het niet bij…

Nederland leert hem kennen als enthousiast improviserende pianist in De Wereld Draait Door. En wanneer zijn debuutalbum ‘Unwind’ uit het niets op 1 binnenkomt en de singles ‘Burn’ en ‘Deep’ beide Alarmschijf worden, bewijst VanVelzen beslist géén eendagsvlieg te zijn. In de zomer van 2007 speelt hij met zijn band op alle grote festivals van Nederland. Zijn enthousiaste en interactieve live presentatie wordt beloond met een 3FM Award voor ‘Beste Live Act’.

Op verzoek van Monique van der Ven schrijft VanVelzen samen met John Ewbank de soundtrack voor de film Zomerhitte. ‘When Summer Ends’ is het resultaat en wordt één van zijn grootste hits. Het staat op het gouden dubbelalbum ‘Take Me In & Hear Me Out’, dat in 2009 verschijnt. Van dat album wordt de single ‘Love Song’ een enorme airplayhit, ‘Take Me In’ Alarmschijf en wordt de song ‘Broken Tonight’ zelfs wereldwijd uitgebracht in de remix van DJ Armin van Buuren. VanVelzen’s derde album verscheen eind 2011.

Het succes van VanVelzen blijft ook in het buitenland niet onopgemerkt. In Duitsland tourt hij samen met ‘Reamonn’ en ook in België is de zanger/pianist een graag geziene gast. Mede dankzij zijn rol als gedreven en oprechte coach in de televisie hit ‘The Voice of Holland’ groeit VanVelzen uit tot een van de meest populaire artiesten van ons land.

Die populariteit bewijst zich eens te meer wanneer hij in 2010 en 2011 zijn tour langs 34 theaters in een mum van tijd uitverkoopt. Van ‘Het nieuwe Luxor Rotterdam’ tot ‘Koninklijk Theater Carré’ laat VanVelzen zien dat hij naast een begenadigd zanger een onderhoudende gastheer is, die op ontwapenende wijze de verhalen achter zijn liedjes vertelt.

Of het nu is op festivalpodia, in het theater of op televisie: VanVelzen weet mensen te ráken. Zelf zegt hij: ‘Live kom ik het best tot mijn recht, ik ben bedoeld om op het podium te staan!’ podium te staan!”

VanVelzen boeken doe je bij Viking Entertainment!

VanVelzen boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
VanVelzen boeken
VanVelzen boeken
VanVelzen boeken

VanVelzen boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
VanVelzen boeken
VanVelzen boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095