Klanttevredenheid
9
Uri Geller boeken

Wil je Uri Geller boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Uri Geller voor een evenement.

Biografie Uri Geller

Uri Geller Wanneer de naam Uri Geller valt, denkt vrijwel iedereen aan “lepels buigen.” Echter, naast ‘s werelds bekendste ‘meester van de mystiek’ is Uri al meer dan vier decennia actief als motiverende spreker en is hij erkend als één van de toonaangevende motiverende en inspirerende sprekers ter wereld. Een lezing van Uri Geller is een fantastische spirituele en inspirerende avond met Uri Geller, vol met stimulerende technieken om de energie in uw geest te maximaliseren.

Uitgeroepen tot meest inspirerende spreker ter wereld!

Sinds zijn debuut meer dan veertig jaar geleden, heeft Uri Geller lepels gebogen, kapotte klokken en horloges weer doen lopen en gedachten gelezen op alle zes de continenten. Hij heeft in vrijwel alle toonaangevende kranten en tijdschriften gestaan, zoals  Time, Newsweek, Forbes, Business Week, US NEWS and World Report, Wall Street Journal, Financial Times, Observer, New York Times  en Washington Post, om er maar een paar te noemen.

YPO (Young Presidents Organisation) heeft hem uitgeroepen tot meest inspirerende en motiverende spreker – waarmee hij grote namen als Dr. Henry Kissinger, Generaal Alexander Haig en President Gerald Ford achter zich liet!

Hij heeft lezingen gehouden voor een breed scala aan publiek in verschillende landen, van een groep senators uit de Verenigde staten en beveiligingsfunctionarissen in de zwaarbeveiligde kamer in het Capitool in Washington DC tot de Verenigde Naties.

Op uitnodiging van de Amerikaanse senator Claiborne Pell, voorzitter van de Foreign Relations Committee, was Uri aanwezig bij de gesprekken ter vermindering van nucleaire wapens in Geneve en werd hij gevraagd om de Sovjets ertoe te bewegen het verdrag te tekenen, hetgeen ze deden. Uri werd vergezeld door de destijds toekomstige vicepresident Al Gore en Anthony Lake, nationale beveiligingsadviseur en later het hoofd van de CIA.

Uri heeft daarnaast lezingen en seminars gehouden voor PriceWaterhouseCoopers, de directie van Hallmark, de Royal Geographical Society, Rolls-Royce, Institute of Incorporated Engineers, T Mobile, Moto, Mizuno, Sony, Omron, Novartis, Mensa, Google, Henkel en de Prime Minister’s Conference.

Hij was gastspreker bij de Oxford en Cambridge unions, de universiteiten Yale, Berkeley en Stanford en bij het World Economic Forum 2004 in Davos, Zwitserland, samen met hoogwaardigheidsbekleders als president Bill Clinton, vicepresident Dick Cheney en Steve Forbes. Daarnaast hij ontelbaar veel lezingen en demonstraties gegeven voor liefdadigheidsinstellingen.

Uri Geller boeken doe je bij Viking Entertainment!

Uri Geller boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Uri Geller boeken

Uri Geller boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Uri Geller boeken
Uri Geller boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095