Klanttevredenheid
9
Tropical Adventure

Wil je Tropical Adventure boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Tropical Adventure voor een evenement.

Biografie Tropical Adventure

Haal de Tropische sfeer naar uw feest! Uw feest zal onvergetelijk zijn voor uw gasten aangezien ze nog wekenlang spierpijn zullen hebben van het vele dansen. Tropical Adventure staat garant voor een geweldig feest met swingende muziek, entertainment en een leuke interactie met het publiek.

Allround repertoire Met een breed en gevarieerd repertoire komt iedereen aan zijn of haar trekken. Van wervelende Surinaamse muziek tot Latin, Nederlandse en internationale muziek. Zowel het repertoire als de show worden zorgvuldig afgestemd op de wensen van de klant.

Klein maar fijn! Dankzij de multifunctionele en ervaren muzikanten heeft deze kleine band een grote sound. Ideaal dus voor grootse feesten op kleinere locaties. Een lust voor het oor, het oog en de lachspieren want de bandleden hebben ook behoorlijk wat humor in huis. Kortom: het trio dat van uw kleinere partij een groots feest maakt!

Tropical Adventure boeken doe je bij Viking Entertainment!

Tropical Adventure boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Tropical Adventure
Tropical Adventure

Tropical Adventure boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Tropical Adventure
Tropical Adventure
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095