Klanttevredenheid
9
Trio Joyride

Wil je Trio Joyride boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Trio Joyride voor een evenement.

Biografie Trio Joyride

Met welke bezettingen speelt Joyride ?
Joyride is al meer dan 20 jaar in basis een allround duo bestaande uit de zangeres Marthy Karsten en de gitarist en zanger René Bes. De laatste jaren zijn wij echter ook te boeken als trio en als band. Als trio en als band wordt Joyride uitgebreid met de zangeres Linda Meester en/of de gitarist en zanger Charles de la Croix.
 
Wij kunnen ook optredens verzorgen als 5 mans band. Joyride wordt als 5 mans band uitgebreid met een percussionist. 
 
Wat maakt Joyride anders dan anderen ?
Aangezien alle leden van Joyride zingen, kunnen wij bij elke bezetting qua zang een bijzondere variatie neerzetten. Ook hebben wij de mogelijkheid om onze optredens op verzoek uit te breiden met unieke, spetterende en interactieve shownummers. Zoals u op onze foto's kunt zien, wordt er bij Joyride ook veel aandacht besteed aan de kleding waarmee wij optreden. Daarnaast is onze altijd enthousiaste uitstraling typerend.

Wat voor repertoire speelt Joyride ?
Wij hebben een zeer uitgebreid Engels-, Spaans- en Nederlandstalig repertoire door de jaren heen en dit in vele genres. Dus zeg maar van jong tot oud en dus voor elk wat wils. Er zijn dus weinig soorten van feesten die wij qua repertoire niet kunnen verzorgen. 

Heeft Joyride eigen apparatuur ?
Wij hebben eigen professionele geluidssets die geschikt zijn voor feesten van 25 tot 250 personen, die qua volume volledig naar uw wensen kunnen worden afgesteld en waarmee wij in kleine locaties ook prima uit de voeten kunnen. Ook beschikken wij indien plaatsbaar over eigen podiumlicht, dus ook de leuke kleurtjes hoeven niet te ontbreken. Daarnaast gebruiken wij indien plaatsbaar en indien nodig een zwart achtergrond doek (een zogenaamd pipe and drape systeem), om het podium of de optreedplek wat meer stijl te geven. Middels de hedendaagse techniek en al het voorwerk in onze eigen studio, krijgt u met alle bezettingen waarmee wij optreden (dus ook in de kleine bezettingen), een volledige grote band te horen met een zeer comfortabele sound. Voor een overzicht hiervan zie "onze apparatuur"

Trio Joyride boeken doe je bij Viking Entertainment!

Joyride boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze band.  Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Trio Joyride
Trio Joyride

Persfoto's

Trio Joyride boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Trio Joyride
Trio Joyride
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095