Klanttevredenheid
9
Trijntje Oosterhuis

Wil je Trijntje Oosterhuis boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Trijntje Oosterhuis voor een evenement.

Biografie Trijntje Oosterhuis

''Ik doe alleen dingen waar ik me goed bij voel en die me raken.” Het is het levensmotto van Trijntje Oosterhuis. De zangeres stapt nooit ergens in zonder er een goed gevoel bij te hebben. ''Als ik volledig achter iets sta, kan de hele wereld instorten. Ik blijf ervoor gaan.” Die gedrevenheid en passie zorgt ervoor dat Trijntje al ruim 20 jaar aan de absolute top in Nederland staat. Maar hoe populair ook, ze zal nooit haar roots verloochenen. ''Ik voel mij het meest gelukkig op een ranzig podium met goede muzikanten en een slecht geluid. Daar komt mijn pure passie vandaan en het is de reden waarom ik nog steeds met zoveel plezier muziek maak. Ik wil steeds terug naar dat gevoel.”

Nederland leerde Trijntje in 1996 kennen als boegbeeld van de groep Total Touch, dat ze samen met haar broer Tjeerd had opgericht. Op haar 24ste stond ze tijdens het fameuze North Sea Jazz Festival met jazzlegende Herbie Hancock op het podium. Ze verraste in 2004 iedereen met het livealbum Strange Fruit waarop ze ondermeer het repertoire van de gebroeders Gershwin en Billie Holiday eerde. Twee jaar later nam ze samen met het Metropole Orkest het werkstuk The Look Of Love op dat een ode was aan het repertoire van songschrijver Burt Bacharach. Hij speelde zelf mee op het album en noemde Trijntje één van de allerbeste vertolkers van zijn songs.

In 2010 ging Trijntje met jazzdrummer Jeff Hamilton en bassist John Clayton, de vaste begeleiders van jazzdiva Diana Krall, op tournee.Met The Clayton Hamilton Jazz Orchestra nam zij het fraaie album Sundays in New York op. Eclectisch kun je het muzikale leven van de zangeres dan ook zeker noemen. Dat bleek wel op het album Wrecks We Adore dat ze met Anouk als producer en songschrijver aan het roer in 2012 opnam.

De song Walk Along waarmee ze zal deelnemen aan het Eurovisiesongfestival, werd geschreven door Anouk. Walk Along is voor Trijntje een belangrijk nummer: ''Ik hoorde de song en begreep meteen dat het een hele andere kant van mij laat zien. Mijn carrière bestaat niet alleen maar uit maken van platen op het jazzlabel Blue Note. Ik vind het ook fijn om frisse popsongs te vertolken.''

Trijntje Oosterhuis boeken doe je bij Viking Entertainment!

Trijntje Oosterhuis boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Trijntje Oosterhuis
Trijntje Oosterhuis
Trijntje Oosterhuis
Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Trijntje Oosterhuis
Trijntje Oosterhuis
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095