Klanttevredenheid
9
Trane Met Tuite

Wil je Trane Met Tuite boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Trane Met Tuite voor een evenement.

Biografie Trane Met Tuite

In de gezelligste caravan van ons land, tussen schemerlampen en tapijtjes, leven de 3 muzikanten van Trane Met Tuite. Wachtend op het moment dat ze weer het podium op kunnen om te feesten. Niet alleen vóór, maar vooral mét hun publiek! Met of zonder caravan reizen ze door het hele land om hun liefde voor het Nederlandse lied te delen.

Trane Met Tuite speelt: Een flinke dosis heerlijk ellendige Nederlandse Smartlappen en Nederlandstalige feestnummer. Lekker meezingen, walsen en genieten van zeilekietelende gitaarsolo's. Vlotte interactie met het publiek door met hen te spelen en hen te betrekken bij het optreden. 

Een greep uit ons repertoire: 
De clown, Manuela, Tweedehandssmartlappenwals, De fles, Je veux de l'amour, 2 generaties Hazes, Smoorverliefd. 

Trane Met Tuite is:
(Contra) Bas en zang, Roland, frontman van het eerste uur. Zijn muzikaliteit wedijvert met zijn zucht naar theater. Heeft het Trane Met Tuite ei uitgebroed, gepeld, gebakken, opnieuw geroerd en gekruid. 

Gitaar en zang: Jeroen, Neerlands meest bevlogen gitaarleraar in het vooraanstaande Poppodium Grenswerk. Hij zingt de sterren van de hemel. 

Drum en zang: Jeroen, houdt al jáááááren de stokken vast bij Limburgs meest favoriete feestband Minsekinder. Hij is ondeugend en, al zou zijn postuur het tegendeel vermoeden, retestrak. 

Ervaring: 
Trane Met Tuite kent alle Smartlappenfestivals van het land en alle Smartlappenfesstivals kennen Trane Met Tuite. We hebben van noord tot zuid opgetreden op Koninginne- en Koningsdagen en op Zomderfestivals zoals het Venlose Zomerparkfeest en de Nijmeegse Vierdaagsefeesten. We hebben gespeeld op de radio en tv. Meestal in Nederland, maar ook Duitsland, België, en zelfs Singapore en China mogen we op ons lijstje zetten!

Nieuw: 
De Trane Met Tuite caravan is ons splinternieuwe mobiele podium van waaruit we in het theater, op straat of tijdens een festival het feest met jullie delen. 
 

Trane Met Tuite boeken doe je bij Viking Entertainment!

Trane Met Tuite boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Trane Met Tuite boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Trane Met Tuite
Trane Met Tuite
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095