Klanttevredenheid
9
Trackdrop

Wil je Trackdrop boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Trackdrop voor een evenement.

Biografie Trackdrop

Trackdrop zet sinds 2010 menig kroeg en podium op zijn kop. Deze band biedt kwaliteit, entertainment en voor elk wat wils: de pannen gaan gegarandeerd van het dak! 

Een avond Trackdrop bestaat uit een mix van knallende coverhits waarbij herkenbaarheid hoog in het vaandel staat. Van rock tot feest van boerenrock tot pop: niets is te gek voor deze band. Deze unieke combinatie maakt dat deze band garant staat voor een gezellige avond boordevol afwisselende en herkenbare livemuziek.

De ritmesectie, de twee gitaristen en de knallende zanger en zangeres trekken het publiek mee in een avond vol top livemuziek waar het enhousiasme van af spat! Waarbij de voeten onmogelijk stil kunnen blijven staan.

Trackdrop bestaat sinds 3 jaar en is een club van 6 enthousiaste, dynamische ‘no-nonsense mensen’ met een gezamelijke Passie: Muziek maken, muziek spelen, muziek laten horen! Het doel bij Trackdrop is duidelijk: Entertainment! En die passie delen ze graag op elke plaats waar ze spelen. Van kroeg tot kermis tot feesttent, feest zal er zijn!

Uiteraard beschikken wij over een kundige crew die ons met licht en geluid ondersteunen om de avond tot een onvergetelijke avond te maken.

Trackdrop boeken doe je bij Viking Entertainment!

Trackdrop boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Trackdrop
Trackdrop
Trackdrop

Trackdrop boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Trackdrop
Trackdrop
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095