Klanttevredenheid
9
Timmie Tirol

Wil je Timmie Tirol boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Timmie Tirol voor een evenement.

Biografie Timmie Tirol

DJ Timmie Tirol is de afgelopen jaren enorm gegroeid!
(Qua ervaring  en performance dan ;-)

Zo heeft deze kleinste DJ van Europa de afgelopen jaren op grote festivals als 
Turnup the Beach van 538, Wish Outdoors, Dutch Valley, Go Apresski en op de TT-Assen gedraaid, schitterde hij bij RTL4 - De Jongens Tegen De Meisjes in gevecht met Chantal Janzen, was hij te zien in de 3D Bioscoopfilm van regiseur Johan Nijenhuis ‘Apenstreken,’ speelt hij mee in De Film van Dylan Haegens, draaide hij op het Oktoberfest in München, en mocht hij in 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 én 2019 schitteren in een uitverkochte Heineken Music Hall, Afas Live en Jaarbeurs Utrecht tijdens Das Coen Und Sander Fest van 3FM/538!

In November 2016 mocht hij de Party-Award in ontvangst nemen voor “Best opkomende Party-DJ van Nederland"

Eindelijk! Een DJ die alleen maar heerlijke, fijne zomerse hits draait: Sex on the beach, The Ketchup Song, Que Si, Que No, La Colegiala en natuurlijk draait hij op verzoek jouw guilty pleasure! De zon schijnt als DJ Timmie Tropical opkomt en blijft schijnen zolang hij op zijn TimTower staat  (een torentje, speciaal voor hem gebouwd, vol met DJ gear, gadgets en confetti). DJ Timmie Tropical is de de kleinste DJ van Europa en kan vanaf nu geboekt worden naast zijn rol als de zeer succesvolle DJ Timmie Tirol, die ieder Oktoberfest op z’n kop zet (afgelopen 6 jaar huis DJ bij Das Coen und Sander Fest van 538!).

Nu heeft hij ook de grote zomerhits ontdekt en neemt hij zijn publiek enthousiast zwaaiend en lachend mee van Ibiza naar Copacabana, om onderweg Fiësta te maken. Tropische hits gecombineerd met heerlijke foute knallers zorgen voor een onvergetelijk feestje: DJ Timmie Tropical, de grootste tropische verrassing op jouw feest!
 

Timmie Tirol boeken doe je bij Viking Entertainment!

Timmie Tirol boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Timmie Tirol
Timmie Tirol
Timmie Tirol

Timmie Tirol boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Timmie Tirol
Timmie Tirol
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095