Klanttevredenheid
9
Tim Akkerman & The Ivy League

Wil je Tim Akkerman & The Ivy League boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Tim Akkerman & The Ivy League voor een evenement.

Biografie Tim Akkerman & The Ivy League

Je zou denken dat wanneer 20 jaar muziek maakt, een nieuw album releasen niet meer heel spannend is. Maar niks is minder waar voor de Haagse muzikant Tim Akkerman. En dat komt omdat hij in 2019 iets doet wat hij nog nooit heeft gedaan.
Wie zijn nieuwe plaat ‘’Lions Don’t Cry’’ hoort, meent waarschijnlijk dat hij terug is naar waar hij begon. Toch is er meer aan de hand. Na een uitverkochte club- én theatertour met ‘Tim Sings The Boss’, waarbij hij nummers van zijn grote held Bruce Springsteen liet horen, herontdekte hij zijn liefde voor Amerikaanse rock. 

Tim Akkerman & The Ivy League boeken

‘’Lions Don’t Cry’’ is een zeer persoonlijk album geworden. Na een 14 jarig huwelijk is Tim een alleenstaande vader geworden, en combineert hij zijn gevoel voor muziek met de liefde voor zijn kinderen. Het verwerken van zijn relatie komt terug in het lied ‘’Lions Don’t Cry’’. Vanaf het verdriet bij zijn kinderen tot zelf een nieuwe weg inslaan. Het album klinkt als een persoonlijke brief die iedereen mag lezen.

Boekingen Tim Akkerman & The Ivy League

Wat Tim ook nog nooit gedaan heeft, is zijn band op de voorgrond zetten. Na bijna 10 jaar samen gespeeld te hebben door heel Nederland, is zijn vaste band een hechte vriendengroep geworden. Niet meer dan logisch om dan als één geheel naar buiten te treden. Vanaf de release van eerste single ‘’Underestimate’’ gaat de band als ‘Tim Akkerman & The Ivy League’ door het leven. Of, zoals Tim zelf zegt: ‘Als het goed voelt, moet je het gewoon doen.’

Tim Akkerman & The Ivy League boeken doe je bij Viking Entertainment!

Tim Akkerman & The Ivy League boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze band. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Tim Akkerman & The Ivy League boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Tim Akkerman & The Ivy League
Tim Akkerman & The Ivy League
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095