Klanttevredenheid
9
The Tributes

Wil je The Tributes boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van The Tributes voor een evenement.

Biografie The Tributes

The Tributes is een zeer professioneel duo/trio, die met hun energieke en unieke akoestische sound de meest uiteenlopende covers speelt. 

Mensen die The Tributes hebben meegemaakt kunnen o.a. het volgende vertellen:
'Ze weten een intieme sfeer neer te zetten met het kippenvel op je armen, om je vervolgens volledig uit je plaat te laten gaan'. 'Met de indrukwekkende zang, muzikanten als jukeboxen en het energieke enthousiasme zijn zij de 'total package'. 
 


The Tributes boeken op jouw evenement

Regelmatig wordt er gevraagd naar een verzoekje vanuit het publiek. Spontaan ontstaan er daardoor vaak hele muzikale hoogtepunten. Ook die ene buurman die nooit danst, zal gaan dansen en meezingen. Bij deze door The Tributes persoonlijk belooft!

Omdat ze zonder drummer werken heb je nooit last van akoestische problemen of piepende oren na afloop. The Tributes brengen de energie met een digitale kick drum en veelgebruikte percussie. Met Kazoo's weten ze zelfs een blazerssectie na te bootsen. Altijd blijft het prettige volume onder controle in combinatie met hun praktische geluidssysteem. Dit maakt hen tegelijkertijd heel compact. The Tributes zijn overal te plaatsen, ook wanneer er weinig ruimte is.

Standaard wordt er 3 x 45 min. gespeeld in een tijdsbestek van 3,5 uur. Maar er is ook de optie om een vierde set van 45 min. bij te boeken voor een kleine meerprijs. Voor een complete avond is een DJ-set ook een extra mogelijkheid.
 


The Tributes boeken

Kroegen, cafés, bedrijfsfeesten, recepties, ceremonies, bruiloften, restaurants, tuinfeesten, huiskamers, festivals en strandtenten; The Tributes komen overal. Dankzij het brede repertoire kan er altijd worden ingespeeld op uw wensen.

The Tributes boeken doe je bij Viking Entertainment!

The Tributes boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
The Tributes
The Tributes
The Tributes
The Tributes

The Tributes boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
The Tributes
The Tributes
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095