Klanttevredenheid
9
Hein van The Spitfires

Wil je Hein van The Spitfires boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Hein van The Spitfires voor een evenement.

Biografie Hein van The Spitfires

Hein van The Spitfires is dé zanger van gerenommeerd Boer'n Rockband uit de Achterhoek. De band bestond uit vier leden, met in de hoofdrol Hein Migchelbrink.

The Spitfires brachten enkele albums uit, waaronder ‘Wie Goan Deur’ en krakers als ‘Pipi Vangkous’ en ‘Mijn Opblaaspop Is Lek’ werden een succes. Deze albums werden in het Achterhoeks en in het Nederlands gezongen.

Voor gemoedelijke en gezellige muziek ben je bij Hein aan het juiste adres, waarbij de nadruk vooral op de humor ligt. Het nummer ‘Links van Varsseveld’ beter bekend als "Ik Zal Oe Met De Piele Tegen De Boks An Sloan" heeft een ware cultstatus gekregen, maar ook het ‘Kabouterlied’ en ‘De Bek Vol Vlaai’ worden vandaag de dag uit volle borst meegezongen.

Een optreden van Hein van The Spitfires is een unieke beleving, een feest dat z’n weerga niet kent. Naast het eigen repertoire, speelt hij van feestmuziek tot Rock ’n Roll, van Dance Classics tot Samba, al naar gelang de wensen van het publiek.

Hein (wie kent hem niet, met z’n grote baard en zwarte hoed) zal het publiek stevig ‘onder handen genomen en laat geen tent achter, die niet volledig op zijn kop staat!

Hein van The Spitfires boeken doe je bij Viking Entertainment!

Hein van The Spitfires boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze Boer'n Rock zanger. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Hein van The Spitfires boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Hein van The Spitfires
Hein van The Spitfires
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095