Klanttevredenheid
9
The Rocketman

Wil je The Rocketman boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van The Rocketman voor een evenement.

Biografie The Rocketman

The Rocketman is een DJ/producer uit Nederland, wiens identiteit geheim blijft. The Rocketman was een opkomende artiest ten tijde van de pandemie-uitbraak in 2019 en is nu een gevestigde naam in de technoscene. Naast recente optredens op de Nederlandse radiozender SLAM! en twee uitverkochte soloshows in TivoliVredenburg Utrecht in 2022, brengt hij nu zijn harde-techno geluid over de hele wereld. Met miljoenen plays in het afgelopen jaar en hits zoals 'Pain', 'The Future' en een remix van 'Faithless - We Come 1', breidt zijn bereik zich snel uit zowel in binnen- als buitenland. 'Pain' ging viraal op TikTok en Instagram met meer dan 10 miljoen views en 1 miljoen likes en meer dan 2,2 miljoen streams op Spotify. Begin 2023 bracht The Rocketman zijn gloednieuwe track 'Love & Peace' uit. 'Love & Peace' blijkt een vloervuller te zijn en krijgt al enorme steun van technolegende Charlotte De Witte, die het nummer in al haar sets de afgelopen 4 maanden draait, inclusief het Ultra Miami Mainstage in maart 2023. Charlotte de Witte, Amelie Lens, Nicky Romero, Joseph Capriati, Maddix, Space92, T78, Danny Avila, Joyhauser en vele andere gevestigde namen in de scene ondersteunen 'Love & Peace' met optredens op het Ultra Miami Mainstage, EDC Mexico, Timewarp, Fabrik Madrid en meer. 

The Rocketman boeken doe je bij Viking Entertainment!

The Rocketman boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
The Rocketman
The Rocketman
The Rocketman

The Rocketman boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
The Rocketman
The Rocketman
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095