Klanttevredenheid
9
The Recipe

Wil je The Recipe boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van The Recipe voor een evenement.

Biografie The Recipe

Dé non-stop partyband: alle hits in de mix, natuurlijk live gespeeld met veel energie en enthousiasme waarmee we ons als coverband elke show onderscheiden! Met een menukaart vol dansbare hits in de mix en de beste ingrediënten zorgt ons recept voor FEEST: entertainment op het podium, interactie met het publiek en een volle dansvloer, The Recipe brengt elk feest tot het kookpunt.

Hoe is The Recipe ontstaan? Vaak misten we iets op een feest met muziek, misschien herken je het: we vonden live bands vaak saai: ze spelen meestal lange nummers en nét als het feest op gang komt wordt dit hinderlijk onderbroken door pauzes tussen de nummers.

bij een DJ misten we het gevoel van een dampende echte live band en viel er voor publiek weinig te genieten omdat er op het podium niets gebeurt. The Recipe is the best of both: snelheid en afwisseling van alleen de beste hits zoals je kent van een DJ, gecombineerd met show, entertainment en alles helemaal live gespeeld door een professionele topband. Je hoeft dus nooit meer te twijfelen tussen band en DJ voor jouw feest! 

Hier is dat feestje! 
We garanderen 100% dansbaarheid en geen moment verveling en maken dit op alle mogelijke feesten waar. De beste manier voor jou om hier zelf achter komen is te proeven van ons recept, het liefst live bij een (openbaar) optreden of anders via het materiaal op deze site: oordeel zelf maar! Wij spelen om van elk feest een succes te maken, dat maakt The Recipe tot de ultieme feestband.

 

The Recipe boeken doe je bij Viking Entertainment!

The Recipe boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
The Recipe
The Recipe
The Recipe

The Recipe boeken?

EUR Prijs v.a. € 3695,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
The Recipe
The Recipe
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095