Klanttevredenheid
9
The Marshalls

Wil je The Marshalls boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van The Marshalls voor een evenement.

Biografie The Marshalls

The Marshalls, een coverband die al meer dan twintig jaar meedraait in het circuit. Van Nederlands kleinste kroegen tot prominente zalen als 013 Tilburg, maar ook mochten zij voorprogramma’s verzorgen van bands als Normaal en festivals als de Zwarte Cross.


The Marshalls boeken voor jouw festival, bruiloft of evenement?


Sinds kort versterkt Sabine Uitslag de band en vertolkt de rol als frotnvrouw. Sabine maakte furore als rockdiva van het CDA. De oplettende kijker heeft haar vast en zeker ergens eerder gezien. Eerder nam zij deele aan tv-programma’s als The Voice of Holland en Dancing on Ice. Wat inhoudt dat ook het repertoire van The Marshalls op de schop werd genomen.


Alles over het boeken van The Marshalls bij Viking Entertainment


Terwijl Sabine erop los rockt met werk van Queens of the Stone Age, Mothers Finest en  Sas Jordan neemt zanger Gerard te Rietmole nog altijd rock classics van Metallica, Van Halen, Deep Purple en AC/DC voor zijn rekening. Een heerlijke ruige en gezellige mix van de allerlekkerste rockmuziek

The Marshalls boeken doe je bij Viking Entertainment!

The Marshalls boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze coverband. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

The Marshalls boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
The Marshalls
The Marshalls
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095