Klanttevredenheid
9
The DoMu Brothers

Wil je The DoMu Brothers boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van The DoMu Brothers voor een evenement.

Biografie The DoMu Brothers

The DoMu Brothers is een 9-koppige coverband uit Tilburg, bestaande uit energieke, enthousiaste, jonge en ambitieuze muzikanten. De band, gevormd op de Academie voor Muziekeducatie te Tilburg, zorgt voor een geweldige sound en gave setlist om er altijd een super feest van te maken! Van Toto tot Marco Borsato tot Stevie Wonder tot Phat Phunktion, alles komt voorbij om de show zo gevarieerd mogelijk te maken.

Pop, Funk, Soul, Rock, Classic Rock, Rock ’N Roll..... voor elk optreden voor ieder wat wils!

The DoMu Brothers zijn ontstaan in juni 2017. Een groep muziekstudenten, bestaande uit aanstormend talent vanuit verschillende genres, stond te popelen om samen een groovende en strakke band te vormen! Ieder ervaren bandlid stelde zijn/haar repertoire voor en toen begonnen ze het te mixen! Zo komen ze uit op een spetterende, strakke, swingende en gave setlist om op ieder feest te slagen. Dit toegevoegd met lekkere vocals, scheurende gitaren, gave grooves, een awesome blazersectie en veel plezier, zorgen wij voor een topevenement! Listen To The Music and groove on!
 

The DoMu Brothers boeken doe je bij Viking Entertainment!

The DoMu Brothers boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
The DoMu Brothers
The DoMu Brothers

The DoMu Brothers boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
The DoMu Brothers
The DoMu Brothers
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095