Klanttevredenheid
9
The Disgo

Wil je The Disgo boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van The Disgo voor een evenement.

Biografie The Disgo

Mobiele Dj, ook te boeken met sax of extra zangeres.

Instant disco, mobiel, presentatie, zangset met mogelijkheden tot logo/merknaam, slogan, persoonlijke boodschap communicatie! Als sfeervolle muzikale ondersteuning of als gangmaker op uw evenement.
The Disgo is een praktische, complet, makkelijk te plaatsen en goed te betalen product. Met The Disgo is het zelfs mogelijk een feest of evenement te voorzien van een muzikale omlijsting wanneer er geen facilitaire voorzieningen zijn.
DISGO OP DE BORREL, FEESTJE, ETENTJE, OPENING ...
The Disgo is 100% onafhankelijk van het lichtnet. The Disgo is voorzien van 2 krachtige gel-accu’s, goed voor een draaicapaciteit van ruim 10 uur. Met een krachtige 1100 Watt speaker is The Disgo breed inzetbaar. De led verlichting maakt dat uw merknaam of slogan goed zichtbaar is en trekt vanwegen verspringend of geleidelijk verkleuren alle aandacht.
Met de Numark Mixdeck kunnen USB, cd en IPod bestanden worden afgespeeld en met de draadloze microfoon kunt u The Disgo ideaal inzetten voor een presentatie. De klassieke microfoon op statief zorgt voor een mooi plaatje wanneer uw Het Vermaak artiest sfeervolle achtergrond, opzwepende of uitnodigende dans muziek ten gehoren brengt..

Huur Disgo voor bedrijfsborrels, openingen, feestjes
Duur: 1 – 10 uur
Geschikt voor binnen en buitenactiviteiten
Prijs op aanvraag

Twinkle Tunes Mobiel. (speciaal voor de Kerst dagen)
Deze swingende Kerstelf zingt en draait de mooiste en meest bekende Kerst hits. Met een mega hippe mobiele geluidsinstallatie kan deze Kerstelf op ieder evenement uit de voeten. De batterijen zijn volledig opgeladen en daarom hebben onze Twinkle Tunes Kerstelfen geen stroom meer nodig. Met Twinkel Tunes Mobiel is uw evenement optimaal voorzien van de juiste muzikale omlijsting.
 
Duur: 1 – 5 uur
Artiesten: Joost
Geschikt voor binnen- en buitenactiviteiten
Prijs op aanvraag

The Disgo boeken doe je bij Viking Entertainment!

The Disgo boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze mobiele Dj. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
The Disgo
The Disgo
The Disgo
The Disgo
The Disgo
The Disgo
The Disgo
The Disgo
The Disgo
The Disgo

The Disgo boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
The Disgo
The Disgo
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095