Klanttevredenheid
9
The Cowpokes

Wil je The Cowpokes boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van The Cowpokes voor een evenement.

Biografie The Cowpokes

The Cowpokes

De Bluegrass-traditie is springlevend! Mede te danken aan de projecten van Steve Earle, Dolly Parton en Allison Kraus én het grote succes van films als 'O Brother Where Art Thou' en 'The Broken Circle Breakdown'.

The Cowpokes - Charly Jansen, Edwin Herkert en Peter Noppen - spelen deze muziek al vele jaren. Traditionele Amerikaanse Folk, Old-time Country en Bluegrass... heerlijk!

Op hun eigen oorspronkelijke wijze vertolken ze de prachtige traditionals, veelal met Ierse invloeden, met meerstemmige zang, gitaar, banjo en mandoline.

Zanger en mandoline-speler Charly Jansen heeft vele jaren in de VS gewoond waar hij zich de 'native sound' eigen heeft gemaakt. Hij toerde door Europa in bands als The Rough Riders, Parking Lot Pickers en Chicken Pie. Edwin Herkert is een zeer bekende banjo-speler, onder andere in de toonaangevende Bluegrassband Groundspeed. Ook Peter Noppen, zanger/gitarist, heeft jaren geleden zijn hart verloren aan de traditionele Amerikaanse muziek, hij is tevens actief in de Countryrockband Yeeehaa!

The Cowpokes gooiden hoge ogen bij Holland’s Got Talent in 2019 en ze speelden door de jaren heen op vele bekende festivals, zoals Muddy Roots Europe (BE), De Zwarte Cross, EWOB Bluegrass en Mañana Ma

The Cowpokes boeken doe je bij Viking Entertainment!

The Cowpokes boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze band. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
The Cowpokes
The Cowpokes
The Cowpokes
The Cowpokes
The Cowpokes
The Cowpokes
The Cowpokes

The Cowpokes boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
The Cowpokes
The Cowpokes
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095