Klanttevredenheid
9
The Bounty Hunters

Wil je The Bounty Hunters boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van The Bounty Hunters voor een evenement.

Biografie The Bounty Hunters

The Bounty Hunters behoren inmiddels tot een van de beste rockbands van Nederland. Dit enthousiaste en energieke trio laat vele festivals, kroegen en pleinen compleet uit hun plaat gaan. Door herkenbare covers die de band speelt, wordt het zeker weten feest!

The Bounty Hunters boeken
De drie muzikanten van The Bounty Hunters staan bekend om hun ongekende energieke optredens, muzikale vaardigheden en showmanship. Zij weten als geen ander hoe zij het publiek moeten betrekken met hun enorme enthousiasme. Ze zijn in 2015 begonnen en hebben in deze korte tijd al veel shows op hun naam staan waaronder ook de 'Nacht van Friesland' en de 'Veenhoop'.

Boekingen van The Bounty Hunters
Na zijn uitstapje als finalist bij The Voice is Johannes Rypma weer ‘back to basic’. Johannes heeft besloten om datgene te gaan doen wat hij altijd het liefste heeft gedaan: spelen in een band! Bij The Bounty Hunters neemt Johannes de basgitaar en lead vocals voor zijn rekening. Naast de welbekende covers zijn de mannen ook bezig met het schrijven van eigen muziek.

The Bounty Hunters boeken doe je bij Viking Entertainment!

The Bounty Hunters boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

The Bounty Hunters boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
The Bounty Hunters
The Bounty Hunters
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095