Klanttevredenheid
9
The Amazing Flowers

Wil je The Amazing Flowers boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van The Amazing Flowers voor een evenement.

Biografie The Amazing Flowers

Een band die je vanaf het eerste moment vastneemt en niet meer loslaat?  The Amazing Flowers is die band! Voor je het weet heb je je volledig overgegeven aan de vette beats en tijdloze muziek, sta je mee te brullen en te shaken op hits van vroeger en nu en dit aan een tempo dat je nauwelijks kan bevatten.  #meettheflowers

Dit zevental bewijst zichzelf al 10 jaar op de Vlaamse podia met hun werveldende shows.  Talloze partyhits van vroeger en nu passeren tegen hoog tempo en brengen overal ambiance.  Palm Parkies, de Gentse feesten, radio MNM, Vlaanderen Muziekland, Marktrock, …. Op al deze podia waren de flowers te gast en voelen ze zich thuis.  Disco, vette dansbeats, pop, rock, R@B, al deze stijlen vloeien naadloos in elkaar over in een visuele show die iedereen in beweging brengt.  Be ready for an epic party, be ready to #meettheflowers!

The Amazing Flowers boeken doe je bij Viking Entertainment!

The Amazing Flowers boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
The Amazing Flowers
The Amazing Flowers

The Amazing Flowers boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
The Amazing Flowers
The Amazing Flowers
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095