Klanttevredenheid
9
Tattokunstenares

Wil je Tattokunstenares boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Tattokunstenares voor een evenement.

Biografie Tattokunstenares

Deze mysterieuze dame maakt de prachtigste henna-tattoeages bij de gasten van uw feest. Zij heeft diverse outfits, maar als Oosterse schone is zij een toonbeeld van deze prachtige cultuur uit het verre oosten en noorden van Afrika. Als ze de kans krijgt zal deze henna tovenares u ook de kaart kunnen leggen. Kortom zij heeft veel in huis.

Tattokunstenares boeken

Ze kan werken aan haar Mobiele tafel, waarmee ze zich langzaam kan voortbewegen, Zo zal ze dan op de ene, dan op de andere hoek kunnen van een straat , plein of gangpad verschijnen. Dat betekent dat ze ook voor straattheater de juiste act in huis heeft. Uiteraard kan ze ook aan een vast tafeltje werken, dat ze op een prachtige en uitbundige wijze zal aankleden. Ze kan zelfs werken vanuit een grote Middeleeuwse tent waar ze ook de toekomst voorspelt.

Tattokunstenares op jouw evenement

Zij volgde de kunstacademie en werkt al jaren als actrice. kunstenares en waarzegster, Juist deze combi van kwaliteiten zorgt ervoor dat u de juiste persoon in huis heeft om het feest nog leuker te maken.

Tattokunstenares boeken doe je bij Viking Entertainment!

Tattokunstenares boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze kunstenares. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Tattokunstenares
Tattokunstenares

Tattokunstenares boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Tattokunstenares
Tattokunstenares
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095