Klanttevredenheid
9
Fabela, de Muzikale Nar

Wil je Fabela, de Muzikale Nar boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Fabela, de Muzikale Nar voor een evenement.

Biografie Fabela, de Muzikale Nar

Fabela reist door de Lage Landen als troubadour en nar tegelijk. Met zijn toeters en bellen, zijn prachtige kostuum en puntschoenen en zijn verhalen luistert hij iedere bijeenkomst op en laat de mensen hun dagelijkse zorgen voor even vergeten.

De Muzikale Nar boeken

Vergezeld door zijn stokpaard weet hij elke uithoek van de Benelux te vinden, op zoek naar plaatsen waar hij spelen en zingen kan. Fabela de Nar zingt, maakt muziek, vertelt verhalen, kondigt aan- of af, maar weet soms óók te ontroeren als hij als troubadour in de ogen van een prachtige jonkvrouw een liefdeslied ten gehore brengt.

Fabela is geen jukebox, maar zingt en speelt muziek die terug doet denken aan de hofnar uit vervlogen tijden. Die brengt hij weer tot leven en zo weet hij elke gast een spiegel voor te houden: daar waar het kan, grappig en brutaal, maar altijd beschaafd en nooit plat of beledigend.

De Muzikale Nar op jouw evenement

Zo is hij ook de perfecte ceremoniemeester Ook in deze tijd, bij uw feest, of bijeenkomst. Seminars en studiedagen weet hij ludiek te omlijsten en worden hoogtepunten waarover nog lang zal worden gesproken. Fabela ontlokt zelfs bij de meest stuurse mensen een lach op het gezicht.

​4 uur op locatie, waarvan 5x 30 minuten speeltijd. Voor festivals eventueel verlengde tijden mogelijk.

Fabela, de Muzikale Nar boeken doe je bij Viking Entertainment!

Fabela, de Muzikale Nar boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze muzikale nar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Fabela, de Muzikale Nar
Fabela, de Muzikale Nar

Fabela, de Muzikale Nar boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Fabela, de Muzikale Nar
Fabela, de Muzikale Nar
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095