Klanttevredenheid
9
Superb Voices

Wil je Superb Voices boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Superb Voices voor een evenement.

Biografie Superb Voices

Met een schat aan ervaring op topniveau bieden deze 3 charmante zangeressen een zeer gevarieerd programma. Dat kan als losse act, maar ook avondvullend met complete band, zowel akoestisch als versterkt.Met hun Voca' la Carte Menu zingt Superb Voices akoestisch aan tafel en uw gasten kiezen hun favoriete songs van een muzikale menukaart (er is ook o.a. een X-Mas Menu). Een bedrijfslogo kan aan de menukaart toegevoegd worden en eventueel kan er een speciale tekst gemaakt worden. Superb Voices kan ook ingezet worden als Entree act bij binnenkomst van uw gasten.

Uw zakelijke relaties met kerst verrassen? The Ladies kunnen ook namens u een op maat gemaakte vocale kerstwens (Voice Message) voor uw relaties op kantoor brengen. Zie daarvoor ook de bijlage Folder X-mas. Uiteraard is Superb Voices ook te boeken met een Live band, in de kleinste bezetting alleen met  pianist of gitarist, uit te breiden met bassist en/of percussionist, zowel akoestisch als versterkt. Met Superb All Inclusive kiest u voor een bezetting geschikt als avondprogramma met een mooie opbouw, bijvoorbeeld: Voca' la Carte aan het begin, daarna bij de opbouw van de avond een kleinere band bezetting en later op de avond de gehele showband voor een spetterend en swingende afsluiting van uw event. Superb Voices werkt met topmusici uit eigen land, o.a. Jean  louis van Dam (piano), Frits Landesbergen (vibrafoon), Eric Timmermans (bas), Arthur Lijten, Ruud Baron, Jai Jai Vos en Jeroen de Rijk. Voor een professionele geluids- en licht set kan tevens worden gezorgd.

Geschikt entertainment voor congressen of beurzen, presentaties, wijnproeverijen, golfclubs, huwelijksceremonie, tuinfeesten, herensociëteit, ladies events etc. Kortom, in goed overleg creëert Superb Voices de perfecte muzikale invulling bij uw event. De drie zangeressen (voorheen Femme Vocale) zijn allround en vakkundig.
Nathaly Masclé, Liane Hoogeveen en Lucette Snellenburg (The Voice 2014)

Superb Voices boeken doe je bij Viking Entertainment!

Superb Voices boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Superb Voices

Superb Voices boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Superb Voices
Superb Voices
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095