Klanttevredenheid
9
Super Bon Bon

Wil je Super Bon Bon boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Super Bon Bon voor een evenement.

Biografie Super Bon Bon

Ben jij op zoek naar een origineel en verrassend cover-duo voor jouw feest, bedrijfsfeest, evenement of bruiloft? Zoek dan niet verder!
SUPER BØN-BØN heeft alles in huis om jouw feest tot een groot succes te maken!

Met z’n 2en zijn ze lekker compact maar klinken als een complete band! Met een repertoire dat varieert van golden oldies, zoals ‘Bobby McGee’ van Janis Joplin, tot de grootste hits uit de 00’s en het nieuwste DJ-geluid. Denk aan: Sia, Rihanna, Adele en Moloko.

Het repertoire is zo breed dat het niet alleen geschikt is voor bijv. een sfeervolle begeleiding van een huwelijksceremonie, maar ook voor een zaal met 200 dansende mensen. Echt alles kan! Het duo bestaat uit Martine Bond en David Bonsels. Twee charismatische en ervaren muzikanten die met veel liefde muziek maken en met SUPER BØN-BØN al hun creativiteit en talent de vrije loop kunnen laten!

Bonsels is erin geslaagd alle mogelijkheden van een professionele studio in een supercompacte zelfbedachte muziekmachine te krijgen die in 30 minuten speelklaar is, variërend van een akoestisch drumstel tot alle mogelijke percussie, strijkersarrangementen, synthesizers en samples. Dankzij deze machine is SUPER BØN-BØN in staat om de avond te beginnen met prachtige sfeervolle singer/songwriter muziek en te eindigen super dansbare hits.

Alle loops, samples of backing tracks worden live gemaakt of zijn eerder door Bonsels ingespeeld en opgenomen. En met de magistrale vocalen van Bond erbij klinken de songs zelfs live beter dan het origineel!

SUPER BØN-BØN is kortom vernieuwend, verrassend en staat persoonlijk in voor een onvergetelijke magische avond!

Super Bon Bon boeken doe je bij Viking Entertainment!

Super Bon Bon boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Super Bon Bon

Super Bon Bon boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Super Bon Bon
Super Bon Bon
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095