Klanttevredenheid
9
Stunt Step Park

Wil je Stunt Step Park boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Stunt Step Park voor een evenement.

Biografie Stunt Step Park

Het programma Stunt Step Park is streetwise actie voor jongens en meisjes van 3 tot 15 jaar. Kinderen kunnen op uitdagende wijze de stuntstep 2.0 beleven op een aantrekkelijk park met veel laagdrempelige hindernissen.

Jonge kinderen, eventueel met hulp van de ouders, steppend over de laagste hindernissen. Jongens en meisjes met een grotere vaardigheid kunnen een uitdaging vinden in hogere hindernissen en het oefenen van tricks.

Elke hindernis heeft een op- en afrit, zodat de uitdaging op een zo laagdrempelig als mogelijk wordt ervaren. Dit gegeven, in combinatie met helmplicht, maakt dat de veiligheid van de kinderen optimaal wordt gewaarborgd.

Het Stunt Step Park heeft de afgelopen jaren bewezen een publiekstrekker te zijn, met geweldig snelle wisseltijden. Daardoor kunnen tientallen jongens en meisjes per uur het stuntsteppen beleven met ultra korte wachttijden.

Het Stunt Step Park bestaat uit een grote brug (7 meter lang), een kleine brug, 3 hills (enkele bult van 2 meter lengte en een hoogte van 25 cm), een whoop-de-doo (dubbele bult van 2 meter lengte) en 2 startheuvels.

Het programma wordt verder geleverd met 30 steps en 60 helmen.
Benodigde ruimte is minimaal 300 vierkante meter.

Stunt Step Park boeken doe je bij Viking Entertainment!

Stunt Step Park boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze stunt step park. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Stunt Step Park

Stunt Step Park boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stunt Step Park
Stunt Step Park
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095