Klanttevredenheid
9
STORM

Wil je STORM boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van STORM voor een evenement.

Biografie STORM

Op 3 Juli komt de eerste single “Jij Laat Mij Vliegen”  van de nieuwe Nederlandse pop formatie STORM uit. STORM is de onlangs nieuw gevormde formatie bestaande uit Devon Donovan (Rijsenhout) , Koen van der Heide ( Utrecht )  en Patrick la Lau (Leiden) die voorheen de formatie STORM3 vormde en twee nieuwkomers Edwin Saman (Hoogvliet ) en Don Raven (Ermelo). Edwin en Don zijn na intensieve audities onlangs gekozen om 5TORM compleet te maken.

Nieuwe formatie STORM

Het veranderen van een muziekgroep is altijd een riskante zet, maar in de videoclip blijkt deze keuze een winnende factor te zijn. De chemie en gezelligheid dat de nieuwe clip van begin tot eind uitstraalt laat het lijken alsof Edwin en Don er al vanaf het begin bij waren. De vijf heren maken op speelse wijze gebruik van de dromerige omgeving en lijken de tijd van hun leven te hebben. Hierdoor komen sommige beelden meer over als spontane behind-the-scenes momenten. Ondanks de spontaniteit geeft de video genoeg ‘’gelikte’’ Boyband momenten: de mannen zijn qua kleding helemaal op elkaar afgestemd en zo krijgt ieder zijn close-ups.

Nieuwe single 'Jij Laat Me Vliegen'


En wat is een 5-delige Boyband zonder ten minste één catchy poplied over de liefde nou eigenlijk? Inderdaad, helemaal niks. In het nummer Jij Laat Me Vliegen wordt het onderwerp goed aangesneden met een rustig begin. De rust is echter niet van lange duur: na een opbouw kickt het pop-tastische deuntje in de vorm van een dynamisch meezing-refrein goed in. Vandaag komt de eerste single “Jij Laat Me Vliegen” uit, de eerste single als vijftal. De Nederlandse schlager single is een Nederlandse bewerking van “Flieger”  van de Duitse schlagerkoningin Helene Fischer. De Nederlandse tekst is door de mannen zelf naar het Nederlands vertaald. De single wordt uitgebracht door  eigen platenlabel STORM3 Music Entertainment in samenwerking met Ultimate Disk en Score Promotions. 
 

STORM boeken doe je bij Viking Entertainment!

STORM boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze boyband. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
STORM
STORM

STORM boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
STORM
STORM
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095