Klanttevredenheid
9
SowieSo

Wil je SowieSo boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van SowieSo voor een evenement.

Biografie SowieSo

SowieSo is een unieke samenwerking tussen Marco Liebers en Marco Verriet. Beide heren hebben meer dan 15 jaar ervaring in de entertainmentwereld. Door deze jarenlange ervaring weten de heren precies wat de wensen van de klant zijn. SowieSois een duo dat niet alleen muzikaal tot de top behoort, maar ook het visuele plaatje speelt een zeer grote rol. Op het podium is alles tot in de puntjes verzorgd. Een zeer strakke vormgeving van instrumentarium en aankleding alsmede een zeer moderne en chique uitstraling van de twee muzikanten.                    

In stijlvol kostuum biedtSowieSo u een zeer professioneel en uitgebreid repertoire aan. Sowieso brengt u de mooiste easy-listenings nummers, de beste discohits, gezellige Hollandstalige hits, maar uiteraard ook de hedendaagse muziek. Van zeer exclusieve party tot aan de meest uiteenlopende invulling van uw feest of evenement; SowieSozorgt voor een perfecte invulling! SowieSo werkt niet met setlijsten en is dus niet gebonden aan een vaste volgorde van het repertoire. Zo kunnen zij altijd direct inspelen op de wensen van het publiek,de sfeer en de gezelligheid van dat moment. De nieuwste nummers uit de top 40 en de klassiekers van toen worden wekelijks aangevuld. Het repertoire van SowieSo blijft dus altijd up-to-date.                     

De techniek vanSowieSo is ook tot in de puntjes verzorgd. SowieSobeschikt over een geluidsinstallatie die voor kleine groepen is samen te stellen maar ook voor grote groepen tot een maximum van 800 personen. Het geheel wordt afgewerkt met een moderne lichtshow met divers intelligent licht.                     

SowieSo is zowel op technisch als op muzikaal en visueel gebied een echte topper voor bedrijfsfeesten, kermissen, evenementen, beurzen en ceremoniële festiviteiten.

SowieSo boeken doe je bij Viking Entertainment!

SowieSo boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
SowieSo

SowieSo boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
SowieSo
SowieSo
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095